Ľubomír Hudačko Krimi

Akčná naháňačka v Prešove ako z filmu: Ľubo (50) unikal v mercedese, cestu mu skrížil policajt!

Takáto scéna sa za bieleho dňa v Prešove len tak nevidí. Na Volgogradskej bolo rušno, policajti mali dočinenia s Ľubomírom (50), ktorý im unikal na Mercedese. Muž zákona, ktorý mal v tom čase voľno s cieľom ukončiť naháňačku ako z filmu zareagoval pohotovo a takto to dopadlo...

Ilustračný obrázok k článku Akčná naháňačka v Prešove ako z filmu: Ľubo (50) unikal v mercedese, cestu mu skrížil policajt!
Zdroj: TASR

Ľubomír (50) z Prešova v stredu pred obedom na mercedese unikal po Volgogradskej ulici pred policajnou hliadkou. Túto situáciu spozoroval policajt, ktorý v tom čase mal osobné voľno.

„Videl, že unikajúce motorové vozidlo svojou riskantnou jazdou ohrozuje ostatných účastníkov cestnej premávky a preto pohotovo vlastným vozidlom vytvoril prekážku na zastavenie unikajúceho vozidla. Konal tak z dôvodu, aby predišiel možným negatívnym následkom, ktoré by mohli vzniknúť,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Ako dodala, Ľubomír narazil svojim vozidlom do tejto prekážky a následne aj do ďalšieho vozidla. „Všetci účastníci tejto dopravnej nehody boli podrobení dychovej skúške, pozitívna bola len v prípade Ľubomíra, dosiahla hodnotu 1,02 mg/L.,“ poznamenala ďalej Migaľová.

Nakoľko boli podľa nej naplnené všetky znaky skutkovej podstaty prečinu Ohrozenie pod vplyvom návykovej látky, poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove začal trestné stíhanie a súčasne vzniesol obvinenie Ľubomírovi za vyššie uvedený skutok. „Obvinenému bol vodičský preukaz zadržaný, muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Pri dopravnej nehode došlo ku škode v celkovej sume približne 15 000 eur. Okolnosti vzniku dopravnej nehody sú naďalej v štádiu šetrenia,“ zakončila hovorkyňa.

Čítajte tiež:

Na Sekčove sa udiala búračka: Prešovčan Ján (56) pod parou narazil do auta idúceho v protismere

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM