Ľubomír Hudačko Krimi

Na Sekčove sa udiala búračka: Prešovčan Ján (56) pod parou narazil do auta idúceho v protismere

Dopravná nehoda na Sekčove. Podľa polície Ján (56) z Prešova mal naraziť do auta idúceho v protismere a to dokonca pod parou.

Ilustračný obrázok k článku Na Sekčove sa udiala búračka: Prešovčan Ján (56) pod parou narazil do auta idúceho v protismere
Zdroj: Policajný zbor SR

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky Jána (56) z Prešova.

„Obvinený mal viesť ako vodič osobné motorové vozidlo po ceste III. triedy na Ulici armádneho generála Svobodu v Prešove, kde pri odbočovaní sa plne nevenoval vedeniu vozidla, následkom čoho narazil vozidlom do iného vozidla, idúceho v protismere,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Vodičom poškodeného vozidla bol Miroslav (35), taktiež Prešovčan. „Ján bol na mieste vyzvaný, aby sa podrobil dychovej skúške k zisteniu požitia alkoholického nápoja, alebo inej návykovej látky pred alebo počas vedenia vozidla. Tej sa podrobil a to s výsledkom 1,39 mg/l etanolu na liter vydychovaného vzduchu,“ pokračovala Migaľová.

Jánovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz a bola mu obmedzená osobná sloboda. „Následne bol umiestnený do cely policajného zaistenia. U vodiča poškodeného vozidla bola dychová skúška negatívna. K zraneniu žiadneho z účastníkov tejto dopravnej nehody nedošlo,“ zakončila.

Čítajte tiež:

Nešťastie v Prešove, vo firme prišiel o život mladík Lukáš (†24): Privalili ho kovové rúry!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM