Ľubomír Hudačko Správy

Adoptovanie kvetináčov v Prešove zasiahla nepríjemnosť: Muža pri ich vytrhnutí prichytila Katka Koščová!

Čerstvá myšlienka adoptovania si kvetináčov v Prešove už poznamenala aj nepríjemnosť, muž zo Záhrady umenia vytrhol vysadené kvety. Speváčka Katka Koščová ako jeden z hlavných iniciátorov akcie ho pri tom dokonca prichytila. Tejto téme sa venovala aj na svojom facebooku...

Ilustračný obrázok k článku Adoptovanie kvetináčov v Prešove zasiahla nepríjemnosť: Muža pri ich vytrhnutí prichytila Katka Koščová!
Zdroj: Dnes24.sk

Vivat kvitky! Týmto heslom sa riadi netradičná adopcia kvetináčov v Prešove. Postihla ju však už aj nepríjemnosť. Zo Záhrady umenia vysadené kvety muž vytrhol priamo pred očami jednej z hlavných iniciátorov akcie, speváčky Katky Koščovej.

„Chytila som ho, keď si len tak mimochodom vytrhol kvety z kvetináčov zo Záhrady umenia. Akurát som ich išla poliať. Tých, ktorí pokradli ďalšie nepoznám, ale ujo sa strašne ospravedlňoval, hovoril, že sa hrozne hanbí. Pomohol mi ich naspäť zasadiť a dosadíme aj tie chýbajúce. Ale už máme desiatky adoptovaných kvetináčov, paráda,“ zhodnotila na svojom facebooku Katka Koščová.

Peknú akciu tak naštrbila nepríjemnosť, ale ako sa ukázalo, s pozitívnym koncom. Viac o netradičnej adopcii čítajte v našom predchádzajúcom článku.

Čítajte tiež:

Kosbu v Prešove očakávame netrpezlivo: Toto je však dôvod, prečo mesto nezabezpečí všetky lokality!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM