Ľubomír Hudačko Kultúra

6 podujatí tohto víkendu, ktoré v Prešove fakt stoja za to

Viete o nich? Vybrali sme pre vás 6 akcií, ktoré sa počas tohto víkendu uskutočnia v Prešove a ktoré podľa nás fakt stoja za to. Tu sú...

Ilustračný obrázok k článku 6 podujatí tohto víkendu, ktoré v Prešove fakt stoja za to
Zdroj: Dnes24.sk

Kráľ Šariša 2017

7. októbra 10:00 – 20:00 Karpatská 18

Cieľom preteku pre mužov je zdolať na bicykli tri hrady + „prejsť“ cez krčmu v Kanaši a pre ženy zdolať dva hrady v určenom poradí. Poradie prejazdu kontrolných bodov pre mužov: Zbojnícky, Kapušiansky, krčma v Kanaši a Šarišský hrad. Poradie prejazdu kontrolných bodov pre ženy:Zbojnícky a potom Kapušiansky hrad. Na každom hrade je kontrolný bod ako aj v krčme v Kanaši. Na týchto miestach získa jazdec kontrolné nálepky. MTB Kráľom a Princom Šariša 2017 sa stane ten, kto prvý privezie 4 kontrolné nálepky do cieľa.

Prešovský kilometer

7. októbra o 11.00 na Velodróme

Športové podujatie pre všetkých priateľov bicykla. Môžete si zajazdiť na jedinom velodróme na Slovensku a zistite za koľko ste schopní prejsť 1 kilometer na bicykli.

O hlúpom Janovi

7. októbra 16:00 – 18:00 v Literárnej kaviarni Viola

Divadlo Portál, divadelné predstavenie pre rodičov s deťmi. Bol raz jeden hlúpy Jano, namiesto nie vravel áno. Miesto áno zasa nie, mali s ním len trápenie.

Limboski

7. októbra 20:30 – 22:30 v Christianii

Autor neobyčajných balád, ktoré na koncertoch publikum odspieva od slova do slova. Prirovnávaný k Nickovi Caveovi a Tomovi Waitsovi. Spevák obdarený výnimočnou charizmou. Aj to nás čaká cez víkend v Prešove.

Keď sobi zašpivam

8. októbra 17:00 – 19:00 PKO

Koncert speváčky ľudových piesní Hanky Servickej a jej hostí.

Sen noci svätojánskej

8. októbra 19:00 – 22:00 v Kine Scala

Najznámejšia a najhrávanejšia Shakespearova komédia prináša skvelú zábavu, výborné herecké príležitosti hercov divadla Astorka Korzo ´90, vtipné scény, humorné situácie. Milostný štvoruholník predstavuje mladú, čistú či naivnú lásku, hoci zaľúbenci možno ani nevedia, koho vlastne milujú. Ich protipólom je očarenie panovníka mladou Amazonkou.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM