Krimi

Ženu na Sekčove zrazilo auto, na druhý deň zomrela: Polícia hľadá svedkov nehody

Po nehode sa 46-ročný vodič aj 81-ročná chodkyňa podrobili dychovým skúškam, v oboch prípadoch boli výsledky negatívne. Žene sa potom zhoršil zdravotný stav.

Ilustračný obrázok k článku Ženu na Sekčove zrazilo auto, na druhý deň zomrela: Polícia hľadá svedkov nehody
2
Galéria
Zdroj: KR PZ v Prešove

V piatok 03.11.2023 pred 17-tou hodinou došlo v Prešove podľa polície na ulici arm. gen. Svobodu na vyznačenom a osvetlenom priechode pre chodcov k zrážke osobného auta zn. Citroen C4 a chodkyne. Dnes24.sk o tom informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Po nehode sa 46-ročný vodič aj 81-ročná chodkyňa podrobili dychovým skúškam, v oboch prípadoch boli výsledky negatívne.

Na následky zranení zomrela

„Neskôr sa ale žene zhoršil zdravotný stav a nasledujúci deň na následky zranení zomrela. Polícia v danom prípade vedie trestné stíhanie za prečin usmrtenie, preveruje a skúma všetky okolnosti tejto tragickej udalosti,“ uviedla ďalej Ligdayová.

Z dôvodu objektívneho prešetrenia všetkých okolnosti tejto nehody polícia preto žiada prípadných svedkov, ktorí by mali akékoľvek informácie k priebehu nehody, prípadne videozáznam zo zachytenia priebehu nehody, alebo sa v tom čase nachádzali na uvedenom mieste a vedeli by poskytnúť dôležité informácie, aby sa prihlásili na čísle 158, alebo na číslach 0961 80 3510.

„Svedkovia informácie môžu oznámiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na našej FB stránke Policajného zboru,“ dodala hovorkyňa.

Objektívom: Po nehode na prešovskom Sekčove zomrela staršia žena
2
Galéria
Zdroj: KR PZ v Prešove
Zdroj: Twitter.com/Culture Critic
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM