Správy

Vytratila sa ľudskosť v Prešove? Hore kopcom pri nemocnici sa sám trápil muž na vozíčku

Smutný moment z Prešova opísala na facebooku čitateľka Soňa. Dobudúcna ľudí vyzvala, aby to v takom prípade aspoň skúsili riešiť políciou.

Ilustračný obrázok k článku Vytratila sa ľudskosť v Prešove? Hore kopcom pri nemocnici sa sám trápil muž na vozíčku
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Svedkom nepríjemného zážitku bola v Prešove čitateľka Soňa. Napísala o tom na facebooku prešovského Dopravného servisu a vyslúžila si stovky lajkov. O to jej však nešlo, chcela poukázať na súčasnú dobu plnú negatívnej nálady a neochoty.

„Ľudia, to vážne sa už zo sveta úplne vytratila ľudskosť? Začiatkom novembra sme šli s priateľom od OC smerom na Lesík delostrelcov a hore kopcom smerom k nemocnici sa tlačil vozičkár. Okrem nás tam bolo v tom čase minimálne 5 áut. Nikto nezastal a nešiel sa spýtať, čo tam robí. To je taký problém, keď už nechcem pomôcť, aspoň zavolať na políciu?“ šokovala Soňa o svojej skúsenosti.

Musel ísť po ceste

Mnoho vodičov tam jazdí podľa jej slov rýchlo, čokoľvek sa mohlo stať.

„Chlapec len nestihol autobus a potreboval sa dostať domov na neďalekú ulicu. Išiel po ceste, lebo chodníky sú v katastrofálnom stave a sám by nemal šancu dostať sa cez ne. Keď uvidíte takúto situáciu, tak prosím, aspoň zavolajte políciu,“ vyzvala dobudúcna všetkých zainteresovaných, ktorí sa ako svedok tiež môžu ocitnúť v podobnom okamihu.

Hl. foto: ilustračné

Ponúkame aj ďalšie aktuality zo Slovenska:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM