Krimi

Vodičov čakajú krušné chvíle: V susednom okrese sa tvoria snehové jazyky a záveje

Ak vyrážate na cesty, majte sa na pozore. Na ceste v okrese Sabinov sneh robí problémy.

Ilustračný obrázok k článku Vodičov čakajú krušné chvíle: V susednom okrese sa tvoria snehové jazyky a záveje
Zdroj: TASR

Na ceste III/3171 Krásna Lúka – Bajerovce v okrese Sabinov sa tvoria v pondelok v podvečerných hodinách snehové jazyky a záveje. Informuje o tom Slovenská správa ciest (SSC) na svojom webe zjazdnost.sk.

Všetky sledované úseky diaľnic a rýchlostných ciest na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý až vlhký, miestami mokrý.

Cesty I., II. a III. triedy na území Slovenska sú zjazdné. Povrch vozoviek je prevažne suchý až mokrý. Miestami sa na vozovkách vyskytuje kašovitý až utlačený sneh do troch centimetrov, na cestách II/578 Skalka – Kremnica, II/584 Srdiečko – Bystrá do piatich centimetrov. Miestami zľadovatený sneh do jedného centimetra sa vyskytuje na cestách III. triedy v obvode Púchov.

Horské priechody na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý až mokrý. Horské priechody Vrchslatina a Donovaly majú na vozovke miestami zľadovatený sneh do dvoch centimetrov. Horské priechody Herlianske Sedlo, Podspády, Štós, Grajnár, Súľová, Dobšiná a Huty majú povrch vozoviek pokrytý vrstvou utlačeného snehu do troch centimetrov.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM