Správy

Valentínske rande si Ľuboš predstavoval inak: Na schôdzke došlo k nemilému prekvapeniu!

Keď si Prešovčan Ľuboš dohodol rande so Silviou, netušil, že to vypáli dosť zvláštne. V tej chvíli sa cítili trápne všetci.

Ilustračný obrázok k článku Valentínske rande si Ľuboš predstavoval inak: Na schôdzke došlo k nemilému prekvapeniu!
Foto: Ľubomír Hudačko

Poznáte to. S niekým sa zoznámite, dohadujete si stretnutie a tešíte sa na spoločne strávené chvíle. Presne tak sa rodil aj blížiaci sa minuloročný valentínsky večer Prešovčana Ľuboša, ktorý sa o zážitok s nami podelil.

Malý háčik

Netušil však, čo na ňom zažije. „Niektoré ženy majú na všetko čas a preto sa dohadovanie stretnutia naťahovalo. Keď sme sa konečne dopracovali k tomu, že teda ideme von, tešil som sa. Pochopil som to tak, že len my dvaja,“ prezradil príhodu z minuloročného Valentína. No o malom háčiku sa dozvedel hneď, keď ich videl kráčať k miestu stretnutia. Silvia tam neprišla sama, ale s kamarátom Viktorom.

Pôvodne valentínske rande sa zmenilo na trápno-zvláštne stretnutie s treťou stranou. V tej chvíli sa cítili blbo všetci.

…nechýba im tretí

Stretli sa na Hlavnej v Prešove. Ľuboš však na nich videl, že nie sú vo svojej koži. „Neskôr vysvtilo, že pred schôdzkou toho dosť popili. Nemali sme sa príliš o čom rozprávať. Ja som bol pripravený len na večer s ňou a toto bolo dosť divné. Takto som si to nepredstavoval. Nepochopiteľné bolo, že si to ani jeden z nich neuvedomil. Čo má čo tretí človek robiť na rande?“ pýtal sa vtedy.

Aby sme však Silvii nekrivdili, Ľuboš uznáva jeden fakt. „Pravdepodobne si myslela, že to ešte veľké rande nebude a preto zavolala aj kamaráta, aby sme sa zabavili viacerí. No ja som to jednoznačne dohadoval len pre dvoch. Výsledok teda bol minimálne rozpačitý a potom neskôr mi sama priznala, že to nebol dobrý nápad a mali sme sa stretnúť len vo dvojici bez neho,“ pokračoval v rozprávaní príbehu.

Spomienky na rande

Podľa Ľuboša to vyzeralo, ako by si zobrala so sebou oporu a poistku, keby niečo. „Našťastie to však bol celkom sympaťák, ja som nemal dôvod sa naňho hnevať, len ma to celé trochu sklamalo. Odvtedy si však už dávam pozor a radšej som sa vždy vopred pred inými rande uistil, že pôjde o dvoch ľudí. V dnešnej dobe je však jasné, že traja z iných domácností by sme sa už nemali šancu stretnúť a podniky sú aj tak zatvorené,“ zaspomínal si na časy náš čitateľ, keď single ľudia mohli randiť bez obáv.

Zažili ste tiež trápne rande na Valentína? Podeľte sa o tom s nami v komentároch!

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Hl. foto: archívne

Valentínske témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM