Správy

TIP na výlet: Príroda v okolí Prešova ponúka aj takúto romantickú prechádzku

V prípade dodržania podmienok nariadené vládou, ideálne s negatívnym testom a v dobrom počasí je tu možnosť stráviť Valentína aj tipom od nás.

Ilustračný obrázok k článku TIP na výlet: Príroda v okolí Prešova ponúka aj takúto romantickú prechádzku
5
Galéria

S blížiacim sa víkendom sa trochu počasie umúdrilo a tak je ideálny priestor podniknúť svoje kroky do prostredia, kde trochu zresetujeme hlavy.

Šum stromov, zvuk lesa

Samozrejme, len v prípade dodržania podmienok nariadené vládou a ideálne s negatívnym testom.

Jeden z tipov na výlet je určite atrakcia neďaleko Prešova v Slanských vrchoch. Nájdete tam unikátny drevený megafón, no nepýši sa na priestranstve len tak. Keď si doň sadnete, no v týchto mrazoch aspoň čupnete, môžete počuť šum stromov, spev vtákov a zvuk lesa.

Ešte lepšie to vyznie na jar, či v lete. No dnes, keď sú možnosti tipov na výlet v okrese obmedzené, aj tento môže poslúžiť ako balzam na duši. Vytvoriť si selfie s dreveným megalákadlom je jedna možnosť, no môžete tu aj vyznať lásku svojej polovičke. Či už v kalendári je 14. február, alebo nie.

Obrovská maličkosť

S týmto nápadom prišli mladí nadšenci z občianskeho združenia Hlas lesa. Megafón sa nachádza asi kilometer za obcou Zlatá Baňa, neďaleko altánku a ohniska.

V časej našej návštevy už nebolo príliš veľa miesta na parkovanie, aj to svedčí o popularite tejto atrakcie. „O tejto novinke som počula, ale ešte som tu nebola. Takže sme s rodinou boli zvedaví, ako to vyzerá naživo a je to naozaj obrovské. Zmestí sa tam celá rodina. V dnešnej dobe potešia aj "maličkosti“," zasmiala sa Soňa pri odpovedi na otázku, ako sa jej veľdielo pozdáva.

Nuž a to, ako drevená nádhera vlastne vyzerá si už pozrite sami v priloženej fotogalérii.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Obrazom: Drevený megafón neďaleko Prešova láka turistov vo veľkom
5
Galéria

Správy z Prešova

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM