Tlačové správy

V UNIQA GSC si rozumieme, preto sme najzamestnávateľ

Aktuálni držitelia titulu Najzamestnávateľ 2020 sa v oceňovanej ankete portálu profesia.sk uchádzajú o vašu priazeň aj tento rok. Prečo by ste ich mali podporiť?

Ilustračný obrázok k článku V UNIQA GSC si rozumieme, preto sme najzamestnávateľ
Zdroj: shutterstock.com

Čo je Najzamestnávateľ?

Anketa Najzamestnávateľ každoročne preveruje reputáciu zamestnávateľov na Slovensku, a to v rôznych kategóriách – podľa odvetvia a segmentu, v ktorých dané spoločnosti pôsobia. Hodnotia sa pritom rôzne aspekty firiem, pričom cieľom je priniesť reálny pohľad uchádzačov i potenciálnych zamestnancov na Slovensku na to, ako vnímajú firmy, ich benefity a imidž. Výsledkom je rebríček zamestnávateľov, ktorí dokážu ľudí na Slovensku osloviť svojím férovým prístupom k zamestnancom a prostredím, ktoré pre svojich ľudí vytvárajú.

V ankete Najzamestnávateľ je prioritou transparentnosť hlasovania a skutočná miera atraktivity zamestnávateľa. O víťazoch preto rozhoduje široká verejnosť, pričom sú ich hlasy anonymné. Skvelou motiváciou, prečo sa zapojiť do hlasovania je aj to, že každý, kto udelí hlas Najzamestnáva­teľovi, je automaticky zaradený do súťaže o hodnotné ceny.

Zdroj: UNIQA GSC

O hlasy verejnosti sa aj tento rok uchádza spoločnosť UNIQA GSC, ktorá je nominovaná v kategórii Centrá zdieľaných služieb, kde sa snaží obhájiť svoje minuloročné víťazstvo a udržať si cenný titul Najzamestnávateľ. Prečo by mala verejnosť podporiť práve túto spoločnosť?

Prečo by mala byť UNIQA GSC opäť Najzamestnávateľ?

U nás v UNIQA GSC zastávame filozofiu, že ľudia sú na prvom mieste. Nie je to len plochá fráza, ktorá dobre znie, ale hodnota, ktorou sa pri výkone našej práce riadime každý deň. Plne si totiž uvedomujeme, že to, kam sa naša spoločnosť dokázala posunúť za 25 rokov svojho pôsobenia," nie je výsledkom náhody, ale poctivej, vysokokvalifi­kovanej a neúnavnej práce každého člena nášho tímu,*” hovorí Tibor Zalabai, konateľ spoločnosti UNIQA GSC.

Zdroj: UNIQA GSC

Nášmu viac ako 700-člennému tímu kolegov sa snažíme pozorne načúvať a porozumieť ich potrebám. Flexibilný pracovný čas, home office, 13. a 14. plat, bezplatné jazykové vzdelávanie sú len jednou časťou strategického celku, ktorý vytvára prostredie, v ktorom ľudia radi pracujú,” hovorí Jana Kosdiová, vedúca tímu HR.

T. Zalabai zároveň dodáva: „Nemenej podstatnou časťou nášho prístupu k zamestnancom je komunikácia – počúvanie a porozumenie premietnuté do praxe. Keďže je náš tím veľký, usilujeme sa o zachovanie plynulosti internej komunikácie, aby všetci zamestnanci boli včas a relevantne informovaní o všetkom, čo sa v UNIQA GSC deje. Okrem interných komunikačných systémov sme do praxe zaviedli blog s obsahom špeciálne pripravovaným na mieru našim zamestnancom, newsletter a komunikáciu na sociálnych sieťach Facebook, LinkedIn a najnovšie aj Instagram."

Chcete aj vy podporiť spoločnosť UNIQA GSC v ankete Najzamestnávateľ 2021? Zapojte sa do hlasovania a vyhrajte atraktívne ceny od profesia.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: UNIQA GSC
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM