Ľubomír Hudačko Kultúra

V Prešove uvidíme komédiu s Oňovou či Tlučkovou: Klimaktérium spôsobilo u divákov ošiaľ

Divadelnú komédiu, v ktorej žena a humor majú k sebe blízko tentoraz pod titulom Klimaktérium 2 alebo ošiaľ menopauzy uvidíme v Prešove už 6. decembra 2023.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove uvidíme komédiu s Oňovou či Tlučkovou: Klimaktérium spôsobilo u divákov ošiaľ
Zdroj: Divadlo komédie

Ženský svet je nevyčerpateľnou témou. Dokazuje to vyše 180 predstavení a tisícky nadšených divákov inscenácie „Klimaktérium… a čo?“

Po piatich rokoch od jej premiéry a s dvojročnou pandemickou prestávkou prichádza čas na pokračovanie.

Už na Mikuláša

Divadelnú komédiu, v ktorej žena a humor majú k sebe blízko tentoraz pod titulom Klimaktérium 2 alebo ošiaľ menopauzy uvidíme v Prešove už 6. decembra 2023.

„Hrdinky predstavenia nanovo „povstanú z prachu“ a hrdo vykročia k naplneniu ideálov, o ktoré bojovali v prvej časti: obdobie menopauzy nie je koniec, ale začiatok nového života,“ píše sa v pozvánke.

Aby sa nebrali príliš vážne

Záujemcov, ktorý v Kine Scala podujatie uvidia bude množstvo, už istý čas je totiž beznádejne vypredané. V inscenácii poľskej autorky Elżbiety Jodłowskej bude publikum svedkom pesničiek, kde sa s vtipom a sebairóniou preberá neľahká životná etapa každej zo žien.

„Pokračovanie vzniklo na výslovnú žiadosť publika, ktoré chcelo poznať ďalšie osudy svojich obľúbených hrdiniek – už nie najmladších, ale stále dostatočne mladých na to, aby sa nebrali príliš vážne,“ pripomína sa v pozvánke.

Na doskách hrajú uvidíme známe herečky, predstavia sa Zuzana Tlučková / Dagmar Sanitrová, Gizela Oňová / Ľudmila Lukačíková, Jana Valocká / Katarína Brychtová / Daniela Kuffelová, Zuzana Vačková / Jeanette Švoňavská.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM