Iné športy Šport

V Prešove sme si užili športový olympijský deň: Prišla aj Nasťa Kuzminová, FOTO

V rámci podujatia Športuj Slovensko prišla do Prešova nejedna známa osobnosť. V Jazdeckom areáli bolo k dispozícii aktivít až až, pozrite si to sami.

Zdroj: Dnes24.sk

René Pucher, Samuel Piasecký, Tomi Kid Kovács, Ivan Jakeš, Pavol Hurajt, Robo Vittek a Nasťa Kuzminová – to boli športové osobnosti, ktoré ste mohli naživo vidieť v Prešove.

V Jazdeckom areáli na Sídlisku III totiž odštartoval projekt Športuj Slovensko. Mladší aj dospievajúci si mohli zasúťažiť v rôznych disciplínach od golfu až po športovú streľbu. Súťažilo sa aj v behu a každý po dobehnutí do cieľa dostal medailu. Tie rozdávali práve spomínané známe športové mená.

"Zmyslom nášho poslania a rovnako aj zmyslom projektu je vzbudiť väčší záujem verejnosti o šport. Som rád, že svoju podporu nám vyjadrili aj známe športové osobnosti, ktoré sú určite silným motivátorom zúčastniť sa tohto projektu,“ povedal Anton Siekel, prezident SOŠV.

Počas spomínaného športového dňa v Jazdeckom areáli perfektne vyšlo aj počasie, takže možnosť zúčastniť sa podujatia využili tisícky ľudí. Ak ste medzi nimi náhodou chýbali, šancu zažiť takéto podujatie máte najbližšie už 1. júna na Štrbskom plese. No a ako to vlastne v Prešove vyzeralo a prebiehalo si môžete pozrieť v našej fotogalérii a videu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Športový olympijský deň v Prešove OBRAZOM: Do nášho mesta zavítali známe mená
30
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM