Futbal

Tatran Prešov prehral ďalší zápas: Futbalisti tentoraz nestačili na Komárno

Opäť je to zo strany futbalistov Tatrana Prešov migréna z mizérie. Koňare tentoraz na "domácom" ihrisku v Stropkoe podľahli Komárnu pomerom 1:2.

Ilustračný obrázok k článku Tatran Prešov prehral ďalší zápas: Futbalisti tentoraz nestačili na Komárno
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovčanom sa v II. lige opäť nedarí. Po dvoch výhrach za sebou prišli pre zmenu dve studené sprchy. Najprv pod Dubňom nestačili na žilinské béčko a najnovšie v Stropkove, kde majú prechodný domov, podľahli Komárnu 1:2. Zaznamenali tak už celkovo tretiu prehru a nachádzajú sa iba v strede tabuľky.

Hlasy po zápase

Anton Mišovec, tréner 1. FC Tatran Prešov: „Súper bol futbalovejší v tom, že dal dva góly. My sme mali gólové šance, ktoré sme nepremenili. Veľmi dobre zahral Nurkovič z Komárna, ktorý sa hráčom uvoľňoval, bol nebezpečný vo vápne. Pri druhom góle sme chybovali na kraji ihriska, išlo o neskúsenosť hráča, bol tam nepokrytý priestor. Dali sme gól na 1:2, ale už predtým sme mohli skórovať. Súper bol účelnejší, vytvoril si štyri až päť dobrých šancí a z toho dal dva góly.“

Jozef Olejník, tréner KFC Komárno: „Som veľmi rád, že sa nám podarilo vyhrať tento zápas. Mali sme určité problémy v týždennom mikrocykle. Nakoniec sme sa dali dokopy a rozhodli sme sa, že ideme hrať zápas. Boli sme futbalovejší a spravodlivo sme zvíťazili,“ zhodnotil podľa 1fctatran.sk.

  • 1. FC Tatran Prešov – KFC Komárno 1:2 (0:1)
  • Góly: 84. Luberda – 45., 80. Nurkovič
  • ŽK: Hošek, Šimko, Keresteš, Dzurík, Maník – Mikeš, Popovič, Matič, Zemko, Šurnovský. Rozhodovali: Nemček – Ádám, Barenčík, – 430 divákov
  • Zostava Prešova: Lukáč – Šimko (84. Špilár), Luberda, Micovčák, Kačala (46. Strachan), A. Leško (70. Kraľovič), Dzurík, Hošek, Keresteš, Maník, Micherda.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM