Futbal

Tatran opäť s víťazstvom! Tréner Hlinka chváli hráčov: S druhým polčasom ale spokojný NIE JE

Futbalisti FC Tatran Prešov triumfovali v dueli 6. kola druhej ligy na ihrisku FK Pohronie 3:0. Momentálne im patrí tretia priečka.

Ilustračný obrázok k článku Tatran opäť s víťazstvom! Tréner Hlinka chváli hráčov: S druhým polčasom ale spokojný NIE JE
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Podľa trénera Tatrana Petra Hlinku si hráči za prvý polčas zaslúžia veľký kompliment, absolutórium.

„Chceme využívať priestory za obranou aj pomocou jednoduchých, dlhých prihrávok, v zápase proti Pohroniu sa nám to darilo. Dali sme tri pekné góly, boli to brejkové situácie. Hru sme kontrolovali a s prvým polčasom sme boli veľmi spokojní,“ uviedol prostredníctvom klubovej facebookovej stránky.

V druhom polčase poslali domáci na ihrisko nových hráčov, Tatran bol sčasti pod tlakom.

„Veľmi dobre sme to ubojovali, umakali. Takéto víťazstvá sa počítajú, sme radi za tri body a tri pekné góly. Keďže som perfekcionista, musím povedať aj to, že druhý polčas nebol z našej strany úplne optimálny, pretože sme boli málo na lopte. Defenzíva fungovala fajn, ale taktiež bolo v zápase dosť situácií, kedy sme mohli loptu podržať pokojnejším spôsobom, hru upokojiť, respektíve vytvoriť si šancu alebo medzihru, to nám chýbalo. Strácali sme veľa lôpt a tým pádom sme boli pod tlakom. Na druhej strane nám fungovala defenzíva a proti Pohroniu nám zabezpečila tri body,“ uviedol k druhému polčasu Peter Hlinka.

V ďalšom kole čaká Tatran Prešov domáci zápas a to 9. septembra proti béčku Slovana Bratislava. Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 16:00 hod.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM