Správy

Svojho tátoša už môžu vodiči zaparkovať rovno pred svojou bytovkou: Na tejto ulici v Prešove skrášlili vnútroblok

Dobrá správa pre vodičov. Svojich tátošov už môžu na jednej z prešovských ulíc zaparkovať na novom parkovisku. A to priamo pred svojou bytovkou. Kde vynovili a skrášlili vnútroblok?

Ilustračný obrázok k článku Svojho tátoša už môžu vodiči zaparkovať rovno pred svojou bytovkou: Na tejto ulici v Prešove skrášlili vnútroblok
Zdroj: Dnes24.sk

Skrášlenia vnútrobloku sa dočkali obyvatelia bytov na Zápotockého ulici. Okrem parkovísk a prístupovej cesty im tam pribudlo aj osvetlenie.

„Vnútroblok na Zápotockého ulici číslo 19 – 21 ožil v minulých týždňoch stavebným ruchom. Tamojší obyvatelia sa dočkali nového parkoviska pre osem áut, z toho jedno miesto je pre zdravotne postihnutého, a novej prístupovej komunikácie pred bytovým domom. Priestor bol zároveň odvodnený a vnútroblok dostal aj nové verejné osvetlenie z troch stožiarov,“ uviedol tlačový referent Msú v Prešove Milan Grejták.

Ako dodal, v rámci ďalšej etapy sa ráta s terénnymi úpravami vnútrobloku a tiež s komunikáciou prepájajúcou ulice Tarasa Ševčenka a Zápotockého. Išlo o investičnú akciu z priorít mestskej časti číslo štyri. „Celkový náklad tejto investície bol v objeme 30170 eur s DPH,“ zakončil Grejták.

foto: Msú

Parkovisko na Zápotockého v Prešove: Skrášlili tu vnútroblok
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM