Ľubomír Hudačko Rôzne

Súťaž o najkrajšie mesto sa už skončila a toto je výsledok Prešova: Dostali sme sa do TOP 15-tky!

Hlas ľudí bol vypočutý. Počas niekoľkých mesiacov mala verejnosť možnosť hlasovať na internete za mesto, ktoré sa im najviac páči. Ako sa v konečnom rebríčku umiestnil Prešov?

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšie mesto sa už skončila a toto je výsledok Prešova: Dostali sme sa do TOP 15-tky!
Zdroj: TASR

Súťaž „Najkrajšie mesto a obec Slovenska 2015“, ktorú vyhlásil internetový portál Slovakregion, spoznala víťazov. Od začiatku apríla do konca októbra mohli na portáli www.slovakregion.sk hlasovať všetci tí, ktorí mali záujem podporiť svoje obľúbené mesto.

Celá súťaž je už na konci. Spoznali sme tak mestá, ktoré sa umiestnili najlepšie, ale aj to, ako dopadol Prešov. Najviac hlasov, až 30 053 sa podarilo získať Prievidzi, na druhom mieste skončila Spišská Nová Ves s 29 821 hlasmi a tretia priečka patrí Zvolenu (29 625 hlasov).

Prešov ešte pred pár dňami figuroval na 11. mieste. Po vyhlásení výsledkov sa však prepadol nižšie a jeho konečná pozícia je 13. priečka. Oproti minulému roku si trochu teda naše mesto polepšilo, pretože vtedy skončilo 16. v poradí. Prešov tak tentoraz figuruje až v TOP 15-tke a to chce palec hore!

Môže vás zaujímať:

Prešovská škola sa môže pochváliť niečím, čo každá ani zďaleka nie: Má vlastnú kapelu a hrá v nej aj učiteľ!

Ako oslovíte dievku z Lesíčka či chlapa z Drienovskej Novej Vsi? Pomenovania obyvateľov našich dedín ako hotový jazykolam!

Mliečny bar, Automat… 5 legendárnych prevádzok zo socíku, ktoré sme navštevovali v Prešove

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM