Krimi

ŠOKUJÚCE správanie Prešovčana: Manželku polial benzínom a začal ju škrtiť!

Muži zákona v Prešove riešia otrasný prípad. Chvíľami hrôzy si prešla žena, ktorej manžel podľa polície vykonal ohavný skutok.

Ilustračný obrázok k článku ŠOKUJÚCE správanie Prešovčana: Manželku polial benzínom a začal ju škrtiť!
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Vyšetrovateľ v Prešove vzniesol obvinenie 30-ročnému miestnemu mužovi zo zločinu vydieranie ako aj zo zločinu všeobecného ohrozenia. Redakciu Prešov Dnes 24 o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Polial ju benzínom

„Prešovčan v nočných hodinách prišiel domov a čakal na svoju manželku kým príde z práce. Ženu polial benzínom, keď kričala, začal ju škrtiť a s tým, že prestane až keď ona nebude kričať. Tak sa aj stalo. Muž potom poslal ženu umyť sa a žiadal od nej, aby dala v práci výpoveď a aby bola len doma,“ priblížila podrobnosti k neuveriteľným okamihom hovorkyňa.

Správy z Prešova ponúkame tu:

Policajné hliadky po príchode na miesto podľa jej slov muža zadržali a obmedzili na osobnej slobode. Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol muž umiestnený do cely policajného zaistenia.

Čo mu hrozí

„Prešovský okresný vyšetrovateľ podal podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby. Zákon pri tomto konaním stanovuje pre páchateľa trest odňatia slobody na štyri až desať rokov,“ doplnila Ligdayová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Hl. foto: ilustračné

Témy, ktoré hýbu Slovenskom:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM