Ľubomír Hudačko Správy

Smutný začiatok zastupiteľstva: Zomrel bývalý prešovský poslanec, na rokovaní sa držala minúta ticha

Poslanci v Prešove si počas mestského zastupiteľstva uctili minútou ticha ich zosnulého bývalého kolegu. Smutná udalosť nepríjemne prekvapila aj primátorku Andreu Turčanovú, ktorá o nej, ako povedala, nevedela. Zasadnutie sa tak začalo smutným okamihom.

Ilustračný obrázok k článku Smutný začiatok zastupiteľstva: Zomrel bývalý prešovský poslanec, na rokovaní sa držala minúta ticha
Zdroj: YouTube.com

Zomrel Igor Smolko (†71), bývalý poslanec prešovského parlamentu. Na zasadnutí mestského zastupiteľstva o tom informoval aktuálny zástupca ľudu Juraj Hudáč.

„Žiaľ, život prináša aj takéto situácie, dnes ráno sme sa dozvedeli smutnú správu. V noci nás navždy opustil náš bývalý kolega, poslanec mestského zastupiteľstva. Známy prešovský ortopéd, lekár a kamarát Igor Smolko (†71). Chcel by som poprosiť o minútu ticha,“ uviedol poslanec veľmi smutnú informáciu. „To mi je úprimne ľúto, pretože som o tom nevedela,“ povedala primátorka Andrea Turčanová.

Poslanci si tak jeho pamiatku uctili minútou ticha. Poslancom mestského zastupiteľstva v Prešove bol Igor Smolko v rokoch 2002 až 2006.

Môže vás zaujímať:

FOTO: Novinka na sídlisku Sekčov. Parkovisko s reflexnými prvkami!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM