Hokej

Semifinále I. hokejovej ligy: Prešovčania prvý duel vyhrali, stav je však 1:1

Prvý dôležitý krok zvládli, ale radosť dlho netrvala. Prešovskí hokejisti vyhrali prvý duel semifinále play off, ale v tom druhom triumfovali Michalovce.

Ilustračný obrázok k článku Semifinále I. hokejovej ligy: Prešovčania prvý duel vyhrali, stav je však 1:1
Zdroj: Vlado Salzer

Stav je teda vyrovnaný 1:1, ďalší zápas je na programe v utorok už v Prešove. Keďže sa hrá len na dva víťazné duely, víťaz toho najbližšieho merania síl už bude blízko k postupu do baráže o extraligu.

Prvé semifinále sa nezačalo najlepšie pre hokejistov Prešova, ktorí prehrávali a po vyrovnaní doťahovali náskok opäť. Napokon však dotiahli manko aj druhýkrát a keď upravili stav na 3:2 vo svoj prospech, už sa pre zmenu k slovu nedostali domáci Michalovčania. O deň neskôr to však pred skvelou diváckou kulisou bol celkom jasný priebeh pre tím zo Zemplína, ktorí sa rýchlo ujali vedenia 2:0. Neskôr pridali tretí zásah a hostia len znižovali na 3:1, resp. 4:2. Viac gólov však už nepadlo a vyrovnaná séria bude pokračovať v metropole Šariša.

HK Dukla Ingema Michalovce – Prešov Penguins 2:3 (1:1, 1:1, 0:1) – 1. zápas

  • Góly: 14. Brezniak (Rusina), 26. Balko (Mesaroš) – 20. Novický (Gavrik, Bylina), 39. Pulščák (Valent, Novický), 57. Bylina –

    Rozhodovali: Korba, Žák – Pribula, Riš

  • vylúčení: 6:3 na 2 min
  • presilovky: 0:1
  • oslabenia: 0:0

HK Dukla Ingema Michalovce – Prešov Penguins 4:2 (2:0, 2:1, 0:1) – 2. zápas

  • Góly: 2. Brezniak, 7. Hamráček, 22. Meliško, 35. Balko – 28. Mikolášek, 54. Pulščákj. Rozhodovali: Lauff, Vojtek – Novotný, Homola, – vylúčení: 7:6, navyše: Mašlonka (Michalovce) 10 min. za napadnutie zozadu
  • presilovky: 0:1
  • oslabenia: 0:0
  • 1571 divákov

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: archívne

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM