Správy

Šanca na prácu v Prešove: Na mestskom úrade sú voľné miesta, hľadajú aj kontrolóra

Ak spĺňate požiadavky, máte šancu. Mesto Prešov vyhlásilo jedno výberové konanie a voliť sa bude tiež nový hlavný kontrolór.

Ilustračný obrázok k článku Šanca na prácu v Prešove: Na mestskom úrade sú voľné miesta, hľadajú aj kontrolóra
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Dve pracovné miesta na Mestskom úrade v Prešove sú voľné, voliť z úspešných uchádzačov sa bude tiež nový hlavný kontrolór. Mesto Prešov o tom informuje na svojej webstránke.

Vedúci odboru financií

Na obsadenie jedného voľného pracovného miesta vyhlasuje Mesto Prešov výberové konanie a na obsadenie pozície hlavného kontrolóra vyhlási voľbu novej tváre v mestskom zastupiteľstve.

  • Na pozíciu Vedúci odboru financií a mestského majetku, je potrebné podať žiadosť v lehote do 19. 02. 2021 do 12.00 hod.
  • uchádzač potrebuje napríklad prax v riadení organizácie/or­ganizačného útvaru minimálne dva roky po ukončení vysokoškolského vzdelania

Voľba kontrolóra

  • radnica potrebuje obsadiť tiež atraktívnu pozíciu, hľadá sa hlavný kontrolór mesta Prešov. Termín ukončenia doručenia prihlášok je do 10.3.2021 do 14.00 hod.
  • Posúdenie podaných prihlášok zabezpečí komisia zložená z poslancov MsZ, ktorá najneskôr do 12.3.2021 vyhodnotí splnenie podmienok jednotlivých uchádzačov a vydá zoznam kandidátov na funkciu hlavného kontrolóra mesta Prešov.
  • Úspešným uchádzačom bude Mestským úradom v Prešove zaslaná poštou pozvánka na voľbu hlavného kontrolóra najmenej sedem dní pred jej konaním.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM