Správy

Prešovský župan je z opozičných politikov zdesený: Ste pre nás nebezpeční!

Od politických lídrov sa podľa slov prešovského župana Milana Majerského očakáva pokora a rozvaha. Na facebooku pre nich zanechal jednoznačný odkaz.

Ilustračný obrázok k článku Prešovský župan je z opozičných politikov zdesený: Ste pre nás nebezpeční!
Zdroj: TASR

Milan Majerský je so svojimi dvomi deťmi v karanténe a priznáva, že nie je to pre celú jeho rodinu jednoduché.

Tínedžeri to chápu

„Veľmi ťažko sa v takejto situácií drží pracovné tempo. Asi viete, aké nesmierne ťažké je pre mladých ľudí obsedieť doma. No už aj moji dvaja tínedžeri chápu, že jedine zodpovedné správanie chráni celú spoločnosť,“ prihovoril sa svojím fanúšikom na sociálnej sieti.

Od politických lídrov sa podľa jeho slov očakáva pokora a rozvaha. „Preto si KDH zvolilo cestu prispievať k zlepšeniu situácie konštruktívnymi návrhmi a neúnavnou snahou pomôcť pri riešení každodenných výziev spojených s pandémiou,“ pokračoval na margo súčasnej situácie.

Ide o ľudské životy

A zároveň doplnil, že z krokov niektorých opozičných politikov je zdesený. Reagoval totiž na nedávne zhromaždenia v Bratislave. „To, kde až zašli títo ľudia, ma desí! Vážení protestujúci a podporovatelia takýchto zhromaždení, uvedomujete si, že o pár dní nám môže naozaj skolabovať zdravotníctvo? To, či vláda urobila všetko pre to aby k tomu nedošlo, teraz neriešim. Tu naozaj ide o ľudské životy! Zdravotníci kolabujú! Ste nebezpeční pre nás všetkých názormi i konaním,“ zanechal im veľavravný odkaz.

Hl. foto: archívne

Som zdesený zo slov ako: "ZHROMAŽĎUJME SA! NENOSME RÚŠKA! NETESTUJME SA! NEDAJME SA ZAOČKOVAŤ!" ktoré zneli na dnešnom...

Posted by Milan Majerský on Saturday, December 12, 2020

Politika v Prešove

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM