Správy

Prešovčania sa (ne)vyznamenali: Na Sabinovskej vznikla škaredá skládka! FOTO

Ukážka toho, ako sa to nemá robiť. V Prešove vznikla neďaleko centra mesta poriadne škaredá skládka.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčania sa (ne)vyznamenali: Na Sabinovskej vznikla škaredá skládka! FOTO
3
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Prešov

Mestská polícia Prešov prijala anonymné oznámenie o tom, že na Sabinovskej ulici sa nachádza veľká skládka nadrozmerného odpadu.

Dôležitá tolerancia

„Žiadame občanov, aby zbavovanie sa nadrozmerného odpadu z domácností a pivníc neriešili takýmto spôsobom, ale boli tolerantní k ostatným ľuďom i k životnému prostrediu,“ pripomína MsP spolu s prešovskou radnicou, ktorá o tom informuje na svojej webstránke.

Občanov Prešova preto vyzávajú a žiadajú, aby boli tolerantní k ostatným ľuďom v ich okolí i k životnému prostrediu a aby upratovanie nadrozmerného odpadu z domácností či pivníc neriešili takýmto spôsobom.

Objednanie kontajnera

„Pre nadrozmerný odpad, ako napr. dvere, televízory, mikrovlnky či skrine je možné objednať si veľkokapacitný kontajner. Takýto odpad je tiež možné odviezť na zberný dvor, ktorý je na to určený,“ zdôrazňuje dôležité informácie radnica.

Okrem toho je možné využiť aj obdobie jarného či jesenného upratovania, keď sú podľa harmonogramu v jednotlivých mestských častiach rozmiestnené veľkokapacitné kontajnery. „Mestská polícia po nahlásení skládky kontaktovala spoločnosť Technické služby mesta Prešov, a.s., ktorá odpad odstránila,“ doplnila na záver radnica.

V obrazoch nájdete aj ďalšie zábery, ako to napokon po upratovaní na mieste skončilo.

Obrazom: Skládka na Sabinovskej ulici v Prešove
3
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Prešov
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM