Správy

Poznáte seniora, ktorý potrebuje 3. dávku vakcíny? Môže požiadať o pomoc s registráciou

Pomoc je určená aj pre seniorov, ktorí zatiaľ nie sú zaočkovaní a potrebujú sa zaregistrovať na očkovanie prvou dávkou.

Ilustračný obrázok k článku Poznáte seniora, ktorý potrebuje 3. dávku vakcíny? Môže požiadať o pomoc s registráciou
Zdroj: AGEL SK

Mesto Prešov pomáha od utorka seniorom pri registrácii na tretiu očkovaciu dávku vakcíny proti COVID-19. Môžu sa obrátiť na zamestnancov denných stacionárov a denných centier, ktorí im poskytnú aj všetky dôležité informácie týkajúce sa očkovania.

Pomoc je určená aj pre seniorov, ktorí zatiaľ nie sú zaočkovaní a potrebujú sa zaregistrovať na očkovanie prvou dávkou. TASR o tom informoval hovorca mesta Vladimír Tomek.

Môžu získať pomoc

„Seniori alebo ťažko zdravotne postihnutí ľudia, ktorí nemajú prístup k internetu, respektíve sa sami nedokážu zaregistrovať na očkovanie proti ochoreniu COVID-19, sa môžu obrátiť na Kanceláriu sociálneho poradenstva v Mestskom úrade (MsÚ) Prešov alebo na ktorýkoľvek z denných stacionárov či denných centier v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov. Záujemcom, ktorí spĺňajú podmienky na očkovanie, poverení pracovníci pomôžu s registráciou prostredníctvom internetu a podajú im potrebné informácie súvisiace s očkovaním,“ uviedol Tomek.

Na stretnutie s pracovníkmi denných stacionárov, denného centra alebo Kancelárie sociálneho poradenstva je potrebné sa vopred telefonicky objednať v pracovných dňoch v čase od 8.00 hod. do 14.00 hod.

ilustračné foto

Témy, ktoré hýbu Slovenskom:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM