Ľubomír Hudačko Futbal Šport

Posledný domáci zápas sezóny: Tatran Prešov pomaly končí strastiplný ročník

Zvláštna a strastiplná sezóna Fortuna ligy je takmer na konci. Nováčik odohrá v popradskom azyle nateraz posledný duel, súperom mu bude Dunajská Streda.

Ilustračný obrázok k článku Posledný domáci zápas sezóny: Tatran Prešov pomaly končí strastiplný ročník
Foto: Martin Sýkora / Zdroj: Dnes24.sk

Predposledné kolo Fortuna ligy je naplánované na piatok, odohrajú sa všetky duely v jednom čase. V Poprade zažije Tatran rozlúčku s „domácim“ prostredím pre túto sezónu, súperom mu bude ambiciózna Dunajská Streda.

Favorit zápasu je pri Prešovčanoch vždy jasne daný, aj tentoraz je ním hosťujúci tím. Na poslednom mieste tabuľky totiž tróni práve nováčik a na túto sezónu bude chcieť zrejme čím skôr zabudnúť. Zelenobielym sa nedarilo od začiatku ročníka, veľmi sa nadreli aspoň na prvý gól a zachránilo ich len škandalózne odstúpenie Myjavy z ligy.

Inak by padli do II. ligy oni, k čomu prispeli aj nepcohopiteľné kroky vedenia klubu. Do tímu nepriviedli žiadnu posilu, naopak, po jeseni pustili najväčšiu hviezdu Ashirua, na ktorého sa chodili diváci pozerať.

Na domácich trávnikoch vsietili počas celej sezóny koňare len 10 gólov, čo je pred posledným duelom na svojej pôde alarmujúce číslo. Tatran síce ešte môže preskočiť pred nimi tróniace Zlaté Moravce, ale to by museli nastať neočakávané okolnosti. DAC navyše bojuje o Európsku ligu a ťahá skvelú sériu bez prehry. Čokoľvek iné, ako tri body pre hostí by bolo obrovským prekvapením. Nech už táto sezóna preto radšej čím skôr skončí…

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM