Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešovského poslanca rozhorčilo navýšenie sumy za propagáciu mesta: Ako reagovala radnica?

Poslanec Martin Eštočák sa podľa radnice nemusí báť, že kvôli navýšeniu rozpočtu na informovanie občanov sa prestanú revitalizovať mestské časti.

Ilustračný obrázok k článku Prešovského poslanca rozhorčilo navýšenie sumy za propagáciu mesta: Ako reagovala radnica?
Zdroj: pexels.com/facebook.com/msupresov

Prešovský poslanec Martin Eštočák sa posťažoval na tému navýšenia financií mesta na sponzorované príspevky na sociálnej sieti.

Pôsobí to ako kampaň

„Pôsobí to ako kampaň verejného funkcionára za verejné zdroje. Nevieme presné počty zamestnancov, ktorí spravujú sociálne siete vo vlastníctve mesta Prešov. Plus máme Prešovský magazín, ktorý vychádza takmer každý mesiac pre všetkých Prešovčanov,“ vysvetľuje svoj pohľad.

Finančné prostriedky na tejto položke slúžia podľa jeho slov na promovanie príspevkov na sociálnej sieti Facebook, aby mali vyšší dosah na obyvateľov mesta.

Nesúhlasí s tým

„Pre lepšiu informovanosť a skvalitnenie dosahu s dôležitými informáciami pre obyvateľov, zvýšenie periodicity sponzorovaných príspevkov a dosiahnutie plánovaných cieľov sa žiada o navýšenie tejto položky o 2 500 eur. Nesúhlasím s navýšením financií na sponzorované príspevky, radšej za to detské hracie prvky,“ komentoval dianie.

Oslovili sme preto prešovskú radnicu, ako sa k téme stavia a či sú dôvody na takéto rozhorčenie na mieste.

Reakciu prešovskej radnice si prečítajte v pokračovaní článku na 2. strane!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM