Ľubomír Hudačko Rôzne

Podarené VIDEO prešovských študentov nemá chybu: Svokra Gizka v akcii!

Nudné videá, zachytávajúce tradičné únosy triednej knihy a jej následné pečatenie, sú už dávno minulosťou. Presvedčia vás o tom maturanti z piateho ročníka hotelovej akadémie. V akcii bola obľúbená svokra Gizka, ktorá to hneď začala riešiť...

Ilustračný obrázok k článku Podarené VIDEO prešovských študentov nemá chybu: Svokra Gizka v akcii!
Zdroj: Dnes24.sk

Videá únosu triednej knihy sú v dnešnej dobe zábavné a nápadité. Výnimkou nie je ani minifilm, za ktorým stoja maturanti z V. C na Hotelovej akadémii v Prešove.

Na margo videa pre Hotelovú akadémiu režisér Gabriel Horváth z filmového štúdia JoyMotion uviedol, že najprv nemal o ňom jasnú predstavu. „Ak mám povedať pravdu, tak pri tomto videu som mal v hlave trochu chaos. Zo začiatku. Potom sa mi začal vyjasňovať dej, ktorý bol celkom zaujímavý. S kolegami sme si užili veľa zábavy a vtipkovania pri pozorovaní hereckého výkonu žiaka, ktorý verne stvárňoval Gizku,“ povedal Horváth.

Natáčanie podľa neho neprebieha len slepým nasledovaním scenáru, ale hlavne jeho čo najlepším dotvorením. Je potrebné samotný priebeh natáčania usmerňovať a počas neho dotvárať detaily. Natočením sa to však ani zďaleka nekončí, keďže je potrebné presedieť hodiny v strižni a hrať sa v strihových programoch, až kým sa celý materiál nebude čo najvernejšie podobať vopred stanovenej predstave.

„Pri každom natáčaní zažijeme niečo nové. To platí viacnásobne, ak pracujeme s mladými ľuďmi, ktorí chcú mať čo najoriginálnejšie video. Veľa nezhôd a hádok nakoniec musí vyvrcholiť do podrobnej verzie scenáru, na ktorom sa zhodnú všetci. Teda, mali by sa,“ smeje sa režisér. Hlavná postava vo videu teda prišla pomôcť s kradnutím triednej knihy, ktorú najprv nie a nie bez problémov uchmatnúť. Ako dielo únosu na čele s Gizkou napokon vyzerá si môžete pozrieť v našej videogalérii.

Môže vás zaujímať:

Kedysi drali školské lavice, dnes patria medzi zvučné mená: Takéto známe tváre študovali na prešovskej priemyslovke

Prvý veľký deň D majú za sebou: Študentov na prešovskej priemyslovke počas imatrikulácie potrápili záludné úlohy! FOTO

FOTOHÁDANKA: Mikulášska čapica, tielko a v tvári o niekoľko rokov menej. Prešovčania, spoznávate o koho ide?

foto: youtube

Kradnutie triednej knihy na hotelke? V akcii svokra Gizka!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM