Správy

Počasie začalo nadšencom korčuľovania priať: A teraz v Prešove prišla novinka, ktorú môžeme využiť zadarmo

Zimné radovánky na ľade si môžete užiť dosýta. Január a mráz so sebou priniesli obdobie, ktoré vyhovuje nadšencom korčuľovania. A takúto možnosť môžete v Prešove využiť zadarmo...

Ilustračný obrázok k článku Počasie začalo nadšencom korčuľovania priať: A teraz v Prešove prišla novinka, ktorú môžeme využiť zadarmo
Zdroj: Dnes24.sk

Prvý týždeň roku 2016 so sebou priniesol aj možnosť korčuľovania sa na zamrznutej ploche. Areál Delne je totiž po novom prístupný pre korčuliarov.

Vzhľadom na priaznivé klimatické podmienky s nízkymi teplotami, sa na hladine vodnej nádrže Delňa vytvorila dostatočne hrubá vrstva ľadu. Dobru správou je, že narozdiel od letného šantenia v tomto areáli je tentoraz prírodný ľad k dispozícii bezplatne.

Hladina vody je síce znížená na minimálnu výšku, no vstup na plochu je na vlastnú zodpovednosť. O tomto fakte informujú príslušné tabule. Pri korčuľovaní je potrebné zvýšiť opatrnosť. Areál strediska Delňa bude otvorený počas celej doby denného svetla.

Správca areálu, ktorým je mestská spoločnosť Prešov real, bude ľadovú plochu v nasledujúcich aj priebežne, podľa potreby upravovať. Prešovčania tak popri rozšírených hodinách pre verejnosť na prešovskom zimnom štadióne dostali ďalšiu možnosť, ako si zašportovať na korčuliach.

Môže vás zaujímať:

Len začnete čítať a na mnohých hneď doľahne nostalgia: 5 spôsobov, ako kedysi vedeli tráviť čas deti v Prešove

V prešovskej MHD sa objavia novinky: Nákup vozidiel a pre toto sa rozhodli po požiaroch autobusov!

Toto nikto iný nepochopí: 5 vecí, vďaka ktorým rozoznáte Prešovčana na sto honov :)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM