Hokej

Otrasná bilancia prešovských hokejistov: Prehrali 9 z 10 zápasov, dokonca aj s posledným

V nedeľnom zápase 33. kola sa stretli v súboji tímov s najhoršou formou v lige a koňare nestačili ani na posledný tím tabuľky. Chýbajú góly a produktivita.

Ilustračný obrázok k článku Otrasná bilancia prešovských hokejistov: Prehrali 9 z 10 zápasov, dokonca aj s posledným
Zdroj: TASR/Milan Kapusta

Hokejisti Prešova doplácajú na slabú efektivitu v presilovkách a nízku produktivitu. Po prehre v 32. kole Tipos extraligy na ľade Michaloviec 3:4 to uviedol tréner Ernest Bokroš. Jeho tím podľahol michalovskej Dukle druhýkrát v priebehu januára a medzitým stratili body po prehre po predĺžení aj s posledným Liptovským Mikulášom.

„Nie sme spokojní s tým, čo sme predviedli v nedávnych zápasoch. Utieklo nám veľa bodov. My nezbierame body, ale súperi ich zbierajú. Celý problém vidíme v nepremieňaní presilových hier. Chýba nám produktivita. Máme priemer dva strelené góly na zápas. Pokiaľ nám naši lídri nezabezpečia produktivitu a tým pádom aj body do tabuľky, tak sa ťažko pohneme,“ povedal Bokroš.

Prehra s posledným

Jeho tím má po 35 odohraných zápasoch 42 bodov a je na priebežnom 9. mieste tabuľky.

Prešovčania sa totiž v nedeľnom zápase 33. kola stretli v súboji tímov s najhoršou formou v lige a koňare nestačili ani na posledný tím tabuľky. Hoci vyhrával gólom Welychku, napokon podľahol súperovi po predĺžení.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM