Krimi

Opilec z Košického Klečenova na Sekčove FOTOOBJEKTÍVOM: Odniesli si to 3 autá!

36-ročný muž bude mať po tejto jazde zrejme problémy so zákonom.

Ilustračný obrázok k článku Opilec z Košického Klečenova na Sekčove FOTOOBJEKTÍVOM: Odniesli si to 3 autá!
3
Galéria
Zdroj: Polícia SR - Prešovský kraj

Po cestách na prešovskom sídlisku Sekčov jazdil v pondelok 13. decembra podvečer, podľa policajnej správy, na dodávke pod vplyvom alkoholu 36-ročný muž z Košického Klečenova. Výsledkom jeho jazdy bola búračka do troch aut.

Muž začal na Smrekovej ulici, kde s dodávkou Peugeot Boxer narazil do tam odstaveného osobného auta Kia Picanto. Po náraze na mieste nezotrval a pokračoval v jazde po ulici A. G. Svobodu smerom na Košice. Ani tu sa nevyhol kolízií a narazil do ním idúceho auta Mazda CX5, ktoré následne narazilo do pred ním idúcej Škody Octavie,“ informujú policajti na sociálnej sieti.

Odpoveď na takúto jazdu vodiča dodávky priniesla jeho dychová skúška na alkohol. Podľa mužov zákona bol jej výsledok pozitívny s hodnotou 1,14 mg/l (miligram etanolu na liter vydychovaného vzduchu) čo je v prepočte 2,38 promile.

Pri opakovanej dychovej skúške bola nameraná hodnota ešte vyššia a to 1,31 mg/l, čo je v prepočte 2,73 promile. Celková materiálna škoda na vozidlách bola predbežne vyčíslená na 5 200 eur.

Policajti vodiča dodávky obmedzili na osobnej slobode a zadržali mu vodičský preukaz. Zároveň bol obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

OBRAZOM: Nafúkal vyše dve promile, odniesli si to tri autá
3
Galéria
Zdroj: Polícia SR - Prešovský kraj

Témy, ktoré hýbu Slovenskom:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM