Krimi

Na východe došlo k HROZIVEJ zrážke s vlakom: Auto zostalo prevrátené na streche, FOTO

Bardejovčanka podľa slov polície vošla s autom na železničné priecestie v čase, keď na priecestnom zabezpečovacom zariadení bola dávaná výstraha dvoma červenými striedavo prerušovanými svetlami.

Ilustračný obrázok k článku Na východe došlo k HROZIVEJ zrážke s vlakom: Auto zostalo prevrátené na streche, FOTO
5
Galéria
Zdroj: Polícia SR - Prešovský kraj

Vo štvrtok dopoludnia sa na železničnom priecestí na Ul. Postajok v Bardejove zrazil osobný vlak s osobným autom. Prešovskí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

„Bardejovčanka (53) viedla osobné auto Fiat Punto, pričom vošla na železničné priecestie v čase, keď na priecestnom zabezpečovacom zariadení bola dávaná výstraha dvoma červenými striedavo prerušovanými svetlami. V dôsledku toho došlo k zrážke s vlakom idúceho z Bardejova do Prešova., po ktorej vozidlo odhodilo do priekopy a oplotenia rodinného domu,“ uviedli muži zákona so slovami, že auto zostalo prevrátené na streche a žena zakliesnená v ňom.

„Podľa predbežných informácií utrpela vodička ľahké zranenia,“ spomenuli.

„Cestujúci v osobnom vlaku neutrpeli žiadne zranenia. Prítomnosť alkoholu u vodičky ako aj u strojvodcu bola vylúčená vykonanými dychovými skúškami,“ dodali policajti s tým, že hmotné škody boli odhadnuté na cca 9-tisíc eur.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Zrážka s osobného auta na priecestí
5
Galéria
Zdroj: Polícia SR - Prešovský kraj
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM