Rôzne

Zostane v Humennom nová jednosmerka? Radnica opäť zvolá stretnutie s obyvateľmi

V máji pribudla v Humennom nová jednosmerka. Na radnicu však bolo doručených niekoľko sťažností od obyvateľov z danej lokality a tá sa rozhodla konať.

Ilustračný obrázok k článku Zostane v Humennom nová jednosmerka? Radnica opäť zvolá stretnutie s obyvateľmi
2
Galéria

Ako sme vás pred zhruba mesiacom informovali, v Humennom bolo osadené nové dopravné značenie, ktoré urobilo z Ulice sovietskych hrdinov jednosmerku. Po novom je tak možné touto komunikáciou prechádzať len v smere od Brestovskej ulice na Petrušovského u­licu.

„Na základe požiadavky tamojších obyvateľov žijúcich v tejto lokalite, sa uskutočnilo stretnutie s Odborom dopravy, životného prostredia a mestskej zelene MsÚ v Humennom, viceprimátorom Andrejom Semancom a občanmi tu bývajúcimi. Ich návrh bol predložený Komisii dopravy, v ktorej rozhodujú poslanci MsZ a ďalšie osoby zvolené MsZ, medzi nimi aj neposlanci z radov odborníkov,“ uviedla Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom s tým, že tento návrh bol tiež prerokovaný a odsúhlasený OR PZ ODI Humenné.

V hre je však opätovná zmena. Podľa Dochánovej slov totiž bolo doručených asi 5 sťažností od obyvateľov žijúcich v tejto lokalite.

„Pravdepodobne neboli prítomní na stretnutí, tak radnica vyhodnotí ich pripomienky a námietky a opätovne zvolá stretnutie s občanmi, kde si sami obyvatelia budú môcť zosúladiť svoje názory a požiadavky,“ uviedla ďalej Dochánová.

„Mesto má totiž vždy záujem vydať také rozhodnutie, ktoré vyhovuje väčšine,“ doplnila.

FOTO: Z Ulice sovietskych hrdinov v Humennom je jednosmerka
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM