Rôzne

Zatraktívnite si víkend v Humennom a okolí vďaka podujatiam: Tieto rozhodne radíme navštíviť

Aktuálny víkend vám môžu spríjemniť aj pripravené podujatia. Prinášame vám prehľad tých, ktoré počas neho radíme navštíviť v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Zatraktívnite si víkend v Humennom a okolí vďaka podujatiam: Tieto rozhodne radíme navštíviť
Zdroj: Dnes24.sk

Otvorenie štadióna

V sobotu bude pokračovať program slávnostného otvorenia obnoveného futbalového stánku na Chemlonskej ulici v Humennom. Medzi hlavné body tohto druhého dňa bude patriť zápas FK Humenné – MFK Zemplín Michalovce či slávnostné odovzdanie pohára pre FK Humenné – víťaza 4. ligy Sever. Celú akciu zakončí ohňostroj. Kompletný program nájdete tu.

Festival kultúry a športu

V susedných Medzilaborciach sa tento víkend koná 56. ročník Festivalu kultúry a športu. V sobotu sa možno tešiť na Drišľak, ohňostroj, Adama Ďuricu či Modus. V nedeľu bude vyvrcholením vystúpenie kapely IMT Smile. Bližšie podrobnosti sa dočítate tu.

Zahrajko zo Spievankova

Deti sa môžu túto nedeľu tešiť na interaktívny, pesničkovo-divadelný program. Zahrajko bude mať v Dome kultúry v Humennom pre nich pripravené pesničky, básničky a hádanky v ucelenom programe Čo sa stalo v lese? Štart podujatia je naplánovaný na 16:30 hod.

Láska bez bariér

A na záver jeden kinový tip. Kino Fajn v Humennom dáva v nedeľu o 19:30 hod. francúzsku komédiu Láska bez bariér. Popis: Jocelyn je úspešný podnikateľ, sukničkár a nenapraviteľný klamár. Snaží sa zviesť mladú a krásu Júliu predstieraním, že je telesne postihnutý. Ale ona mu predstaví svoju sestru Florence, ktorá je na invalidnom vozíku. Jocelyn (Franck Dubosc) predstavuje presne ten prototyp muža, ktorý sa snaží oklamať a uloviť každú ženu, ktorá okolo neho prejde a stojí za hriech. Využíva základné postupy: vyťahuje sa, pretvaruje sa a predovšetkým stále klame. A keď ho náhodou pristihne nová suseda Julie (Caroline Anglade) v situácii, keď práve sedí na invalidnom vozíku po matke, a chce sa začať o neho starať, jeho srdce zaplesá. Repertoár postupov profesionálneho zvodcu si práve rozšíril o nový trik a navyše sa vďaka nemu zoznámil s krásnou ženou.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM