Rôzne

Vyrazte si tento týždeň von: Podujatia v Humennom, o ktorých sa oplatí vedieť

Aj tento týždeň sú v našom meste v ponuke lákadlá v podobe zaujímavých podujatí. Vybrali sme tie, ktoré by ste podľa nás nemali prehliadnuť.

Ilustračný obrázok k článku Vyrazte si tento týždeň von: Podujatia v Humennom, o ktorých sa oplatí vedieť
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok: Johnny English znova zasahuje

Začneme kinovým tipom. Humenské Kino Fajn dáva v utorok o 17:30 hod. očakávanú komédiu Johnny English znova zasahuje. Popis: Keď je svet v ohrození a tajná služba paralyzovaná, vracia sa na scénu Johnny English. Aby sme si rozumeli, Johnnyho Englisha (Rowan Atkinson), penzionovaného tajného agenta, ktorý sa na staré kolená stal učiteľom, by do služieb vlasti za normálnych okolností nepovolal ani ten najväčší šialenec. Avšak istý geniálny počítačový hacker odhalil identitu všetkých aktívnych agentov britskej tajnej služby a premiérka (Emma Thompson) pripomína povestného topiaceho sa, ktorý sa chytá slamky. Zhodou jemu vlastných nešťastných náhod je Johnny English tým jediným, kto môže práve teraz zachrániť svoju krajinu.

Streda: Nightride

Do humenského Arena Night Clubu sa vracia párty Nightride a to v halloweenskej edícii. Tešiť sa môžete na netradičnú nočnú jazdu subžánrov house a techno music. Headlinerom večera bude hosť zo zahraničia – Andrew Meller.

Piatok: Humenné – Trnava

V stredu ich čaká derby duel v susedných Michalovciach, no v piatok už privítajú hokejisti MHK Humenné na domácom ľade tím HK Gladiators Trnava. Úvodná buly hodí rozhodca o 17:30 hod.

Piatok: Koncert

V piatok je na programe v History Art & Music Clube koncert Rage Against The Machine – guerrilla tribute band. Večer podporia spriatelené kapely, domáci Stepaside, ktorých netreba predstavovať a z Košíc sem zavíta rock/metal/grunge kapela Six Between. Začiatok akcie o 19:30 hod.

Nedeľa: Fashion show

V nedeľu so začiatkom o 18:00 hod. sa v športovej hale bude konať Fashion show. Svoje modely predvedú návrhárky Jana Jurčenko, Jenny Jeshko a Mišena Juhasz. Na podujatí vystúpi okrem mnohých ďalších, vrátane rodákov, aj česká hviezda Martin Chodúr.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM