Rôzne

Víkendové tipy: Takéto podujatia radíme zažiť v našom meste

Zahnať nudu počas víkendu vám môžu pomôcť aj zaujímavé podujatia. Vybrali sme hneď niekoľko redakčných tipov na tie, ktoré sa uskutočnia v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Víkendové tipy: Takéto podujatia radíme zažiť v našom meste
Zdroj: Dnes24.sk

Posledný zápas

Futbalisti FK Humenné sa v sobotu rozlúčia so sezónou a rovno aj so štvrtou ligou. Do mesta pricestuje súper TJ Sokol Ľubotice, aktuálne 8. celok tabuľky. Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 17:00 hod.

Tip do kina

Tradične pripájame aj jeden tip do kina. V sobotu o 19:30 hod. premieta Kino Fajn životopisnú drámu Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný. Tu je popis: Pablo Escobar. Meno, ktoré ste už určite počuli. Myslíte si ale, že už o ňom viete všetko? V novom trileri sa v úlohe legendárneho narkobaróna predstaví oscarový a charizmatický Javier Bardem. Sfilmovaný príbeh jedného z najväčších zločincov všetkých čias má prekvapivého rozprávača. Novinárku a televíznu celebritu, ktorá s Escobarom prežila vášnivý milenecký vzťah, hrá vo filme Bardemova životná partnerka, Penélope Cruz. Escobar, brutálny zločinec, bezohľadný vrah, narkobarón, vládca kokaínového impéria, a zároveň jeden z najbohatších a najnebezpečnejších ľudí planéty tej doby. Pablo, otec, záchranca chudobných, manžel a tiež pozorný milenec. Jedného musíte nenávidieť, druhého môžete milovať.

Otvorenie Kultúrneho leta

Séria nedeľných kultúrnych podujatí pri Fontáne lásky s názvom Kultúrne leto 2018 odštartuje túto nedeľu a otvorí ju skladateľka, huslistka a speváčka Miriam Kaiser. Začiatok podujatia je o 17:30 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM