Rôzne

Viete o nich? Sledujte, aké fajnové akcie nás čakajú tento týždeň v Humennom

Užite si počas týždňa voľné chvíle naplno. Odreagovať sa môžete i na rôznych akciách, ktoré sa v našom meste budú konať. Tieto radíme zažiť...

Ilustračný obrázok k článku Viete o nich? Sledujte, aké fajnové akcie nás čakajú tento týždeň v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Štvrtok – sobota: Humenský jarmok

Tento týždeň čaká Humenné 29. ročník Humenského jarmoku a tradičné podujatie má stále množstvo milovníkov. Tešiť sa môžete na predajné stánky, stánky s občerstvením či na kultúrny program. Bližšie info sa dočítate tu.

Štvrtok a sobota: Meg: Hrozba z hlbín

Pokračujeme kinovým tipom. Kino Fajn premieta vo štvrtok a v sobotu, v oboch prípadoch o 19:30 hod. americkú akčnú snímku Meg: Hrozba z hlbín. Popis: Hlbokomorská ponorka, ktorá je súčasťou medzinárodného podmorského výskumného programu, bola napadnutá obrovským tvorom o ktorom si mysleli, že už neexistuje. Teraz sa nachádza poškodená na dne priekopy Tichého oceánu…s posádkou uväznenou vo vnútri. S ubiehajúcim časom, čínska oceánografka (Winston Chao) privolá na pomoc skúseného záchranára Jonasa Taylora (Jason Statham), aby zachránil posádku – i oceán – od tejto nezadržateľnej hrozby: prehistorického takmer 30 metrového žraloka známeho ako Megalodon.

Sobota: Prvý domáci zápas

V sobotu sa doma stretne FK Humenné s tímom FK POKROK SEZ Krompachy. Pôjde pritom o prvý domáci zápas humenských futbalistov v tretej lige a zároveň o prvý súťažný zápas na novom futbalovom štadióne. Začiatok stretnutia je o 16:30 hod.

Nedeľa: Východňarské paródie

Aj táto nedeľa prinesie so sebou do Humenného časť Kultúrneho leta 2018. Tradične pri Fontáne lásky sa tentoraz predstaví Kladzianské ľudové divadlo a to s Východňarskými paródiami. Začiatok o 17:30 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM