Rôzne

V Zubnom sa uskutočnia folklórne slávnosti: Návštevníkov akcie čaká bohatý program

Toto leto sa v Zubnom uskutoční už 25. ročník Regionálnych folklórnych slávností Pid Dubrovou. Pozrite si program so zoznamom vystupujúcich.

Ilustračný obrázok k článku V Zubnom sa uskutočnia folklórne slávnosti: Návštevníkov akcie čaká bohatý program
Zdroj: TASR

V nedeľu 5. augusta bude v Zubnom rušno a veselo. Na programe totiž bude 25. ročník podujatia s názvom Regionálne folklórne slávnosti Pid Dubrovou.

Podujatie sa oficiálne začne už o 8:30 hod slávnostnou svätou liturgiou. Pokračovať bude o 10:30 majstrovským futbalovým zápasom a na 14:00 je naplánované slávnostné otvorenie akcie na amfiteátri. A zoznam folklórnych vystúpení je skutočne bohatý.

Na pódiu sa postupne prestriedajú Dievčenská spevácka skupina Dubrova zo Zubného, Adriána Pažurová zo Zubného, Miloš Bálint zo Zubného, Michaela Vasilenková a Daniela Banduričová zo Zubného, deti zo ZŠ a MŠ v Zubnom, Folklórny súbor Rovina, FsK Papinčan z Papína, ĽH Zamiškovci z Koláčkova, FsK Heligonka z Kamenice nad Cirochou, Rusínske holosy či FsK Kysucký prameňz Oščadnice a Patrícia Čepcová.

Týmto to ale nekončí. Od 20:00 hod. si môžu návštevníci užiť ľudovú veselicu, pričom o zábavu sa postarajú hudobná skupina z Čirča Juno a ako inak, aj domáca Esta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM