Rôzne

Užite si tento týždeň svoj voľný čas naplno: Výber naj podujatí v Humennom

Spríjemnite si voľné chvíle počas aktuálneho týždňa vďaka podujatiam, ktoré sú v pláne v Humennom. Prinášame vám výber našich tipov...

Ilustračný obrázok k článku Užite si tento týždeň svoj voľný čas naplno: Výber naj podujatí v Humennom
Zdroj: TASR

Štvrtok/Nedeľa: Polnočná láska

Na úvod jeden kinový tip. Romantickú snímku Polnočná láska dáva Kino Fajn vo štvrtok a v nedeľu o 19:30 hod. Popis: Film rozpráva príbeh 17-ročnej Katie, ktorá od detstva bojuje so zriedkavou chorobou a aj ten najmenší záblesk slnečného svetla jej môže ublížiť. A tak celé dni trávi doma a von chodí až po západe slnka. Jej najobľúbenejším miestom je vlaková stanica, kde hrá na gitare náhodným okoloidúcim. Jedného večera zasiahne osud a ona spoznáva Charlieho – športovú hviezdu miestnej strednej školy, ktorého tajne obdivuje už roky. Nepovie mu o svojom ochorení, aby si obaja mohli naplno užiť nádhernú romancu počas jedného takmer dokonalého leta…

Piatok: Polemic, Heľenine oči a ďalší

V Mestskej športovej hale sa už tento piatok bude konať Infinity Rock Tour. Od 18:00 hod. sa návštevníkom tohto koncertu predstaví stálica hudobnej scény na Slovensku, skupina Polemic či prešovská skupina Heľenine oči. Doprevádzať túto dvojicu budú ďalšie dve skupiny – Piňazi de? zo Svidníka a mladá kapela Iconito.

Piatok: Literárny večer

V priestore galérie Mariána Kusíka na Chemlonskej 1 sa uskutoční Literárny večer, ktorého hosťom bude dvojnásobná finalistka ceny Anasoft litera z rokov 2012 a 2016, publicitska a spisovateľka Zuzana Kepplová. Začiatok podujatia ja neplánovaný na 19:00 hod.

Piatok: Separ

V rovnaký deň príde do Humenného aj jeden z najrešpekto­vanejších slovenských raperov – Michael Kmeť známy ako Separ. Predstaví sa v noci v Arena Night Clube. Separ najväčšiu slávu zažíva od roku 2014, kedy jeho album Pirát získal platinovú platňu.

Sobota: Cestovateľský večer

V sobotu sa v Adel Cafe uskutoční ďalší z cestovateľských večerov. Mladý pár Barbara a David sa rozhodol zanechať svoje sľubné kariéry doktorky a informatika, aby si splnil svoj veľký sen. V októbri 2016 nasadli do lietadla smer Japonsko a domov sa vrátili v decembri 2017 z Antarktídy… O svoje zážitky z ciest aj s fotkami a videami sa podelia od 19:30 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM