Rôzne

Užite si poriadne víkend v Humennom: Výber top podujatí od piatka do nedele

Robíte si plány na víkend? Toto vám celkom určite pomôže. Vybrali sme podujatia, ktoré sa uskutočnia v Humennom a ktoré by vás mohli zaujať...

Ilustračný obrázok k článku Užite si poriadne víkend v Humennom: Výber top podujatí od piatka do nedele
Zdroj: Dnes24.sk

Piatok: Kolumbia okom Whiskyho

Do Adel Cafe zavíta známy slovenský cestovateľ s prezývkou Whisky, aby svojimi očami predstavil pozoruhodnú Kolumbiu. Tento zároveň spevák kapely Slobodná Európa sa po dlhých rokoch cestovania po odľahlých kútoch piatich kontinentov rozhodol vytiahnuť na svetlo sveta svoje mnohé zážitky a fotografie z výprav… Začiatok podujatia je naplánovaný na 19:00 hod.

Piatok: SunDance

Čo tak sa ešte nachvíľu vrátiť do leta? Urobiť tak môžete návštevou Arena Nigth Clubu v piatkový večer, kde je na programe klubová edícia obľúbeného letného festivalu. O zábavu sa budú starať dídžeji Richard Reynolds, Drahosh a Folly.

Sobota: Angels Humenné – Partizán Bardejov

Zaujímavý futsalový duel sa odohrá v humenskej Mestskej športovej hale. Domáci Angels privítajú v rámci druhej futsalovej ligy Východ súpera z Bardejova. Pôjde pritom o atraktívny duel dvoch tímov s veľkými ambiciámi v tejto sezóne. Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 17:30 hod.

Sobota: Wind river

Tradične aj jeden tip do kina. V sobotu od 19:30 hod. premieta Kino Fajn americký mysteriózny thriller. Tu je popis: Stopár Cory Lambert (Jeremy Renner) objaví uprostred zasneženej pustej krajiny Wyomingu telo mŕtveho indiánskeho dievčaťa. Vyšetrovanie preberá mladá agentka FBI Jane Bannerová (Elizabeth Olsen – Captain America, Avengers, Godzilla), ktorá do odľahlej indiánskej rezervácie Wind River prichádza z Las Vegas, úplne nepripravená na drsné podnebie, ktoré tam panuje. Na pomoc pri vyšetrovaní osloví stopára Coryho a spoločne sa snažia vyriešiť záhadnú smrť…

Nedeľa: Kollárovci

Do nášho mesta tento víkend zavítajú Kollárovci. Stále známejšia hudobná skupina preslávená svojim temperamentom, ktorá ľudové piesne oživuje vlastnou hudobnou úpravou. V Dome kultúry odohrajú od 17:00 hod. koncert s názvom Môj život je muzika.

Foto: ilustačné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM