Rôzne

Užite si nový týždeň v Humennom naplno: O týchto podujatiach by ste mali vedieť...

Nový týždeň je tu. Doprajte si počas neho aj oddych a užite si voľné chvíle na lákavých akciách v Humennom. Tu je hneď viacero zaujímavých tipov.

Ilustračný obrázok k článku Užite si nový týždeň v Humennom naplno: O týchto podujatiach by ste mali vedieť...
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok: Ťuki Tour

Začnime tipom pre mladučkých Humenčanov. A nebude v tomto prehľade jediný. Už v utorok o 16:00 hod. sa v divadelnej sále Domu kultúry predstaví Miro Jaroš so svojou Ťuki Tour. Aktuálne ide pritom o jedného z najvyhľadáva­nejších detských interpretov u nás…

Štvrtok: Nádych pre lásku

Vo štvrtok od 19:30 hod. bude Kino Fajn premietať životopisnú romantickú drámu založenú na skutočných udalostiach. Ak vám to nevyjde vo štvrtok, dávať ju budú aj v nedeľu v rovnakom čase. Tu je popis: Robin Cavendish a jeho manželka Diana sú okúzľujúci mladý pár. Obaja milujú cestovanie a dobrodružstvá. Počas pobytu v Keni mladý Robin ochrnie a prognózy lekárov nie sú príliš optimistické. Robin sa nevie zmieriť s myšlienkou celoživotného pripútania na lôžko. Láska manželov je silnejšia než nepriazeň osudu a tak sa rozhodnú neprežívať, ale žiť naplno s každým nádychom. Začnú cestovať po svete a ich odvaha, humor a vášeň menia životy ďalším ľudom…

Sobota: MHK Humenné – HK Sabinov

Humenskí hokejisti zvládli priamy súboj o priebežné prvé miesto v tabuľke na horúcom ľade Martina a túto sobotu ich opäť čaká zápas na domácom ľade. A privítajú súpera zneďaleka – HK Sabinov. Začiatok zápasu je o 17:30 hod.

Prvá adventná nedeľa

Vystúpenia pri Fontáne

Prvá adventná nedeľa prinesie so sebou do nášho mesta aj niekoľko podujatí. O 15:00 hod. sa na námestí pri Fontáne lásky, ktorá sa opäť už premieňa na jeden veľký adventný veniec, predstaví Gospel – Mládežnícky zbor Spoločenstva Gorazd pri Rímskokatolíckej farnosti Sťatia sv. Jána Krstiteľa v Humennom a o 15:30 hod. ženská folklórna spevácka skupina Zornica.

Mikulášske predstavenie

O 17:00 hod. si na svoje opäť prídu najmladší Humenčania. V divadelnej sále Domu kultúry sa koná Mikulášske predstavenie – Dorotka z Fidorkova a Mikuláš.

Rozsvietenie stromčeka

No a o 18:00 hod. sa nielen malí Humenčania s rodičmi presunú na námestie, kde bude za asistencie Mikuláša rozsvietený vianočný stromček. A ten predstavuje vianočnú novinku. Od tohto roka nebude na námestí osadený živý vianočný stromček, ale umelý. Unikátny, len druhý takýto na Slovensku. Vianočný stromček v tvare kužeľa vysoký približne 10 metrov a široký pri základni maximálne 5 metrov bude ovešaný aj novou výzdobou. Prídete sa pozrieť?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM