Rôzne

Už teraz si ich určite poznačte: TOP 5 akcií tohto leta v Humennom

Tie rozhodne treba zažiť na vlastnej koži. Prinášame vám 5 akcií tohto leta v Humennom, ktoré považujeme za tie úplne naj.

Ilustračný obrázok k článku Už teraz si ich určite poznačte: TOP 5 akcií tohto leta v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

22.-23. jún: Otvorenie štadióna

Už za dverami je slávnostné otvorenie obnoveného futbalového stánku na Chemlonskej ulici. A počas dvoch dní bude na tomto mieste pripravený bohatý program. Vyvrcholením podujatia bude z pohľadu mnohých koncert Kandráčovcov v prvý deň a celú akciu zakončí ohňostroj. Preštudujte si kompletný program tu!

29. jún: Kali a Peter Pann

Rozlúčka so školským rokom ako sa patrí… Do Arena Night Clubu prídu na koniec školského roka rozprúdiť zábavu Kali a Peter Pann a okrem koncertu budú pripravené aj špeciálne sútaže, pričom najzaujímavejšia cena bude stretnutie s Kalim a strávenie celého večera a koncertu zo zákulisia a z backstagu…

14. júl: My sme východ

Ani tento rok neobíde Humenné festival My sme východ. A na koho sa možno tešiť? Na Námestí slobody vystúpi Lukáš Adamec či skupiny Heľenine oči a Šarišanci. Súčasťou bude aj rôznorodý sprievodný program a ako inak, stánky so zlatistým mokom a občerstvením.

9.-11. august: XXIX. Humenský jarmok

Tradičný jarmok má stále množstvo milovníkov. Predaj počas Humenského jarmoku sa uskutoční ako stále v predajných stánkoch a na predajných zariadeniach umiestnených na uliciach: Námestie slobody – pešia zóna, prvá časť ulice Gorkého od námestia, Vihorlatská ulica a stánky s občerstvením budú umiestnené v druhej časti Gorkého ulice. Súčasťou bude aj kultúrny program.

7.-9. september: Pamätné dni mesta

Aj keď program ešte nie je známy, do tohto prehľadu bezpochyby patria aj Pamätné dni mesta Humenné, ktoré každoročne prinesú na námestie atraktívny program. Uskutočnia sa v septembri, o programe vás budeme neskôr informovať v samostatnom článku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM