Hokej

Tomu sa povie fanúšik! Aha, ako chce Braňo pomôcť Humenčanom v semifinále

Už túto sobotu čaká hokejistov MHK Humenné prvý semifinálový duel. A na svojom ľade ich privíta naozaj silný protivník.

Ilustračný obrázok k článku Tomu sa povie fanúšik! Aha, ako chce Braňo pomôcť Humenčanom v semifinále
Zdroj: Dnes24.sk

Humenčan Braňo je veľkým fanúšikom hokeja, obzvlášť toho vo svojom rodnom meste. Ako prezradil, fandí odmalička, ale posledné tri-štyri roky aktívne. Stretnúť ho môžete na väčšine zápasov. „V sektore C stretám kopec skvelých fanúšikov, ktorí robia super atmosféru,“ vyzdvihol Braňo fandenie ďalších. Sektor C je v domácich zápasoch MHK doslova jeho šiestim hráčom na ľade.

Ako hodnotí zo svojho pohľadu fanúšika prebiehajúcu sezónu? „Určite kladne, začalo to super novinkami – mantinelmi, ozvučením či osvetlením, mám pocit, že je to na dobrej ceste.“

MHK Humenné suverénne vyhral svoju základné skupinu B, úspešne zvládol už aj prvé dve kolá play-off, dostal sa tak medzi štvoricu najlepších a teraz čaká humenský klub semifinálová séria so silným celkom HC Bratislava. Prvý zápas hraje na ľade súpera už túto sobotu o 17.30 hod.

No a Braňo sa rozhodol skúsiť zorganizovať fanúšikovský výjazd do hlavného mesta. Na svoje plecia si berie neľahkú úlohu, veľa času už totiž nezostáva. „Pri naplnení autobusu, čo je 48 osôb, by bola cena 20 eur na osobu,“ vyratúva tento fanúšik humenského hokeja, ktorý hľadá vážnych záujemcov. Tí sa môžu hlásiť prostredníctvom udalosti na facebooku alebo na čísle 0907 913 346.

Braňo ako správny fanúšik verí v postup Humenného. „Tipujem, že vyhráme 2:1 na zápasy.“ Druhý a prípadný tretí rozhodujúci duel sa uskutoční na humenskom ľade a to 4., prípadne 5. marca. Druhú semifinálovú dvojicu tvoria MHK Dubnica nad Váhom a HK Brezno.

Na archívne fotke: Braňo v čiernej bunde s bubnom a sektor C

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM