Rôzne

Tipy pre vás: Na aké podujatia si môžete vyraziť tento týždeň v Humennom?

Je tu ďalší nový týždeň a s ním aj podujatia, ktoré sa budú v našom meste konať. Vybrali sme hneď niekoľko z nich. Necháte sa inšpirovať?

Ilustračný obrázok k článku Tipy pre vás: Na aké podujatia si môžete vyraziť tento týždeň v Humennom?
Zdroj: Dnes24.sk

Streda: Humenské organové dni

V rímskokatolíckom kostole Všetkých svätých v Humennom je v stredu o 19:00 hod. na programe koncert v rámci 16. Humenských organových dní. Vypočuť si budete môcť umenie známej českej organistky Hany Bartošovej.

Streda: Lovci hláv

Z ponuky Kina Fajn vyberáme pre tento týždeň nórsku drámu s názvom Lovci hláv, ktorú budú dávať v stredu o 19:30 hod. Popis: Zdá sa, že Roger Brown má všetko, čo si človek môže priať. Je najúspešnejším lovcom hláv – headhunterom – v Nórsku, je ženatý s prekrásnou galeristkou a vlastní úchvatný dom. Žije však nad pomery a potajomky kradne umelecké diela. Na slávnostnom otvorení galérie mu žena predstaví muža menom Clas Greve. Nielen, že Greve je ideálnym kandidátom na pozíciu, ktorú sa snaží Roger získať, ale je aj majiteľom originálu Rubensovho Lovu na diviaky, jedného z najžiadanejších obrazov v histórii moderného umenia. Roger vycíti príležitosť.

Piatok: Kubánska párty

Počas piatkového večera môžete zažiť kubánsku párty pod taktovkou José Garciu, ktorá sa uskutoční v humenskom v EL Son de La Havana. Ako avizujú organizátori, jedinečná Cuban párty to je hudba, tanec, rum a zábava.

Sobota: My sme východ

Ani tento rok neobíde Humenné festival My sme východ a uskutoční sa práve túto sobotu. Na koho sa možno tešiť? Na Námestí slobody vystúpi Lukáš Adamec či skupiny Heľenine oči a Šarišanci. Súčasťou bude aj rôznorodý sprievodný program a ako inak, stánky so zlatistým mokom a občerstvením. Začiatok podujatia o 15:00 hod.

Nedeľa: Michaella

Nedeľa od 17:30 hod. pri Fontáne lásky bude opäť patriť Kultúrnemu letu 2018. A Humenčanom a spol. sa tentoraz predstaví známa Prešovčanka Michaella, ktorú môžete poznať aj z Eurovízie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM