Rôzne

Tie jednoducho musíte zažiť aj vy: Výber top podujatí tohto týždňa v Humennom

Výberový prehľad, ktorý si pozrite. Najmä, ak si počas tohto týždňa chcete zájsť na nejaké zaujímavé podujatie v Humennom. Tu sú naše tipy.

Ilustračný obrázok k článku Tie jednoducho musíte zažiť aj vy: Výber top podujatí tohto týždňa v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Tip do kina

V stredu o 19:30 hod. si do Kina Fajn v rámci filmového klubu môžete prísť pozrieť francúzsku drámu s názvom Lekcia. Popis: Film sa odohráva jedno leto, v meste blízko Marseille, ktoré bolo kedysi známym prístavom, ale pred 25. rokmi ho zavreli. Práve tu sa odohráva workshop pre 7 mladých ľudí. Pod dohľadom úspešnej spisovateľky Olivie Dejazet, sú účastníci požiadaní, aby napísali fikciu noir, prepojenú na priemyselnú minulosť ich rodného mesta. Lekciu po lekcii začne jeden z nich – chlapec menom Antoine – budiť pozornosť svojou provokáciou, agresiou a odporom voči každému, vrátane Olívie. Napätie sa zvyšuje, keď číta jeho príbeh o masovej vražde očami páchateľa, ktoré mu až podozrivo dobre rozumie.

Kapela z Talianska

Vo štvrtok od 20:30 hod. sa v Nostalgia Music Pube uskutoční koncert kapely MET – Modern electric Trio, pričom ide o zoskupenie z Talianska. Jedná sa o blues hard-rockovú kapelu.

Predposledný zápas doma

Futbalisti FK Humenné odohrajú v sobotu svoj predposledný domáci zápas sezóny. A môžu si ho vychutnať, uplynulý víkend si totiž zaistili víťazstvo v súťaži a postup do tretej ligy. V tomto najbližšom zápase ich čaká piaty celok tabuľky FK Soľ. Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 17:00 hod.

Medzinárodný deň detí

V nedeľu od 15:00 hod. prebehne v našom meste na námestí hlavná časť osláv MDD 2018. Deti sa môžu tešiť na interaktívne súťaže Z rozprávky do rozprávky pod taktovkou SPSA EBG Humenné, Sladkú odmenu pre súťažiacich či na predstavenie Lolo a Piškót Na Safari. Predvedie sa tiež Ján Kočiš, ktorý ako majster sveta v cyklotriale ukáže svoju trial šou. Na podujatí nebudú tradične chýbať Hasičský a záchranný zbor SR či polícia.

Neber drogy, ber hudbu

Vyvrcholením týchto osláv Medzinárodného dňa detí v Humennom bude už tradičný koncert pre mladých s názvom Neber drogy, ber hudbu. Už po druhýkrát to v rámci tohto podujatia rozbalí známy slovenský spevák Adam Ďurica. Začiatok o 18:00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM