Rôzne

Športuchtivé deti si môžu prísť na svoje: Aha, čo sa chystá na humenskom zimáku

Už túto nedeľu v Humennom. Pozrite, čo môžu vaše ratolesti zažiť na miestnom zimnom štadióne...

Ilustračný obrázok k článku Športuchtivé deti si môžu prísť na svoje: Aha, čo sa chystá na humenskom zimáku
Zdroj: Dnes24.sk

V nedeľu 28. januára sa na zimnom štadióne v Humennom v čase od 15:00 do 17:00 hod. uskutoční podujatie s názvom Deti na hokej. Organizuje ho Slovenský zväz ľadového hokeja v spolupráci s MHK Humenné.

Ide pritom o druhý ročník sérií týchto podujatí a aj v rámci toho prvého sa akcia konala i v Humennom. Akcia je určená pre deti od 5 do 10 rokov a ich rodičov, vstup na ňu je zdarma. Ako uvádzajú organizátori, deti si majú priniesť korčule, ktoré im však môžu na zimáku aj požičať, akúkoľvek prilbu, teplé oblečenie, zimné rukavice a dobrú náladu.

A neodídu naprázdno. Z podujatia si môžu odniesť hokejový zošit s úlohami, diplom, upomienkové predmety či nové zážitky. Chýbať nebude ani občerstvenie a teplý čaj. Hosťom programu bude maskot vĺčik GOOOLY.

„Medzi hlavné ciele podujatia patrí zanechať v pamäti malých účastníkov pozitívnu skúsenosť s hokejom a zimným štadiónom, zoznámiť rodičov potenciálnych hokejistov s hokejovým prostredím, pomôcť hokejovým klubom v materiálnom vybavení kategórie prípravky formou darovania 10 ks hokejového výstroja malým hokejistom či zvýšiť členskú základňu v najmladšej kategórii a vytvoriť tak zdravé športové konkurenčné prostredie,“ informoval hokejový zväz.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM