Rôzne

Sobota a nedeľa v Humennom? Tieto podujatia radíme rozhodne navštíviť

Začal víkend a aké akcie radíme počas soboty či nedele v našom meste určite nevynechať? Pozrite si redakčné tipy...

Ilustračný obrázok k článku Sobota a nedeľa v Humennom? Tieto podujatia radíme rozhodne navštíviť
Zdroj: Dnes24.sk

Letné kino

V sobotu bude na programe skúšobná verzia letného kina na humenskom amfiteátri. O 19:30 hod. sa bude premietať slovenský film s názvom Backstage. Viac o letnom kine v Humennom sa dočítate tu.

Amatérska súťaž psov

Na nedeľu pripravilo Občianske združenie Domov pre zvieratká podujatie s názvom Srdce pre psíkov. Uskutoční sa na ihrisku Základnej školy Dargovských hrdinov v čase od 13:00 do 18:00 hod. Hlavnou súčasťou akcie bude amatérska súťaž psíkov. Pripravené budú tiež atrakcie pre najmenších.

Ján Palach

V nedeľu o 19:30 hod. premieta v sále Kino Fajn česko-slovenskú drámu s názvom Ján Palach. Popis: Jan Palach, študent, ktorý sa v roku 1969 upálil na protest proti sovietskej invázii do Československa. Nekompromisný mladík, ktorý priniesol najväčšiu obeť v túžbe vyburcovať národ z okupačnej letargie. Meno, ktoré pozná takmer každý. Film rozpráva príbeh posledných mesiacov Palachovho života, ukazuje cestu, na ktorej sa z milujúceho syna, oddaného priateľa a citlivého, premýšľajúceho študenta filozofie stala „pochodeň číslo 1“.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM