Tlačové správy

Rybníky pri Humennom sa za posledné roky rozrástli

Presne pred troma rokmi, keď prevádzka slávila svoje 10. výročie otvorenia, sa vedenie podniku zmenilo z rodičov na ich deti.

Ilustračný obrázok k článku Rybníky pri Humennom sa za posledné roky rozrástli
13
Galéria
Zdroj: Diana Gič

Rybníky sa nachádzajú asi 3,6 km severne od mesta Humenné pri katastri obce Brestov, v malebnom údolí obklopenom lesmi. Mladý pár sa snaží povzniesť rodinného ducha, ktorého ich rodičia budovali od počiatku a využiť silu a krásu prírody k tomu, aby priniesla energiu každému z prichádzajú­cich hostí.

„Táto oblasť Vás privíta prekrásnou prírodou a harmonickým pokojom, bola by škoda, aby sa tento úžasný pocit neprebudil v každom, kto nás navštívi. Stále sa máme čo učiť, ale s manželom sa snažíme dať tomuto miestu to najlepšie, čo vieme, a celé svoje srdce. Navyše nechceme sklamať rodičov, ktorí nám toto nádherné miesto odovzdali v nádeji, že sa oň patrične postaráme,“ s láskou podotkla manažérka Diana.

Na počiatku ich podnikania stála otázka, akým smerom povedú ich ďalšie kroky. Rozhodli sa sústrediť hlavne na rodiny s deťmi a preto realizovali množstvo zábavných i edukatívnych detských akcií v spolupráci s divadlami a školami z Humenného a jeho okolia. Záujem o ich služby neustále rástol a tešil sa veľkej pozornosti. Avšak tak, ako to pocítili mnohí iní, aj u nich spôsobila zlá situácia okolo pandémie Covid-19 náhly zvrat a donútila ich pozastaviť realizáciu ďalších projektov. Ani to však mladý pár neodradilo od ich veľkého sna, poctivo zahájili prípravy a plánovanie do budúcnosti.

Dnes, aj keď je situácia okolo pandémie korona vírusu stále neistá, svojím zákazníkom ponúkajú široké spektrum možností ako plnohodnotne využiť svoj voľný čas či osláviť životné mílňiky. Penzión disponuje ubytovacou časťou, nachádzajúcou sa nad priestormi reštaurácie, kde je možnosť ubytovať sa v 5 nadštandartných izbách. K reštauráčným priestorom patrí aj letná terasa s barom, plávajúce mólo priamo nad rybníkom s posedením a obsluhou či masívnou drevenou pergolou na úradné sobáše.

V objekte sa nachádza aj uzavretá a vyhrievaná externá svadobná sála priamo pod hviezdnatou oblohou s kapacitou 120 osôb, čo budúcim mladomanželom počas tejto doby umožnilo zrealizovať svoju svadobnú hostinu aj s väčším počtom hostí. Budúci rok mladý pár naplánoval ďalšie zaujímavé estetické premeny exteriéru, ktoré môžete sledovať aj na FB stránke Areál pohody. Súčasťou reštaurácie je zároveň novozrekonštruovaná klimatizovaná interiérová svadobná sála pre 90 hostí v rustikálnom štý­le.

Súkromné rybníky sú neoddeliteľnou súčasťou areálu a sú častokrát vyhľadávaným miestom pre svadobné fotenie. Okolie rybníka je pravidelne upravované a za posledné roky areál prešiel výraznou premenou. V exteriéri pribudlo aj množstvo atrakcií a to nielen pre deti. Okolo rybníka sú vybudované elektrifikované prístrešky pre rybárov, rybárske domčeky na prenájom pre nočný rybolov a stále novotou „voňavý“ Zrub Pohoda s úžasným výhľadom na rybník, ktorý si často prenajímajú aj mladomanželia na ich svadobnú noc Viac o možnostiach, ktoré tento areál ponúka sa dočítate aj na stránke www.arealpohody.sk.

Nakoľko ich stále ešte množstvo ľudí z Humenného a okolia nepozná, rozhodli sa vytvoriť v spolupráci s veľmi šikovným mladým mužom z Humenného video, ktoré Vám o nich napovie možno trošku viac než tisíc slov.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Diana Gič
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM