Rôzne

Prvý decembrový víkend je tu: V našom meste ponúka aj takéto akcie...

Ani sme sa nenazdali a je tu už prvý decembrový víkend. A v našom meste ponúka aj viaceré podujatia. Vybrali sme z nich niekoľko tipov.

Ilustračný obrázok k článku Prvý decembrový víkend je tu: V našom meste ponúka aj takéto akcie...
Zdroj: Dnes24.sk

Čertovské pero

Kino Fajn dáva v sobotu aj v nedeľu o 17:30 hod. českú rodinnú rozprávku Čertovské pero. Popis: Príbeh nás zavedie do malého pokojného mestečka Švindľov, kde miestni žijú svojim bežným životom remeselníkov a sedliakov a možno ani netušia, že všetky ich priestupky a hriechy sú starostlivo monitorované miestnou pekelnou pobočkou Šupvidly. Hriechy v pekle zapisuje, spravodlivo a neomylne, kúzelné pero z kohúta samotného Lucifera. Každý hriešnik má v pekle založenú vlastnú zložku a vždy, keď sa zložka zaplní, čertovské komando si nasadí kúzelné rohy a chvost a vyrazí na povrch, aby hriešnika priviedlo do pekla.

Mestská futsalová liga

Ak máte chuť vyraziť si na športové zápolenia, vedzte, že v nedeľu pokračuje v športovej hale Mestská futsalová liga a to druhým kolom. Zápasy tretej ligy sa hrajú od 8:00 hod., druhá liga štartuje o 11:55 hod. a prvý zápas v prvej lige má výkop o 15:50 hod.

Adventná nedeľa

Pri Fontáne lásky sa v nedeľu od 15:00 hod. uskutoční prvý diel série Adventné nedele, pričom sa predstavia žiaci a pedagógovia zo Základnej školy na ulici Dargovských hrdinov a tiež spevácka skupina Harmonia.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM