Tlačové správy

Obľúbený hotel v Humennom láka: Šport a relax na jednom mieste a v takýchto parádnych priestoroch + FOTO

Prešlo presne 50 rokov odvtedy, čo postavili v Humennom veľmi populárny Hotel Karpatia. A prečo toto polstoročie neosláviť parádnou službou pre svojich návštevníkov? Pozrite sa, čo v vzniklo v jeho priestoroch.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbený hotel v Humennom láka: Šport a relax na jednom mieste a v takýchto parádnych priestoroch + FOTO
Zdroj: Hotel Karpatia Humenné

Karpatia Relax je názov novovytvorených priestorov nachádzajúcich sa priamo v hoteli. V nich si môžete dať najprv v športovej časti poriadne do tela a následne zrelaxovať v saunách alebo vo vírivke. Svoje brány otvárajú od 10. februára!

Zdroj: Hotel Karpatia Humenné

Vo fitnes centre budú priestory pre skupinové cvičenia, ako sú napríklad jumping, kalistenika, bodyforming, tabata, yoga, 3D pump, zumba a ďalšie. Postupne sa budú kurzy dopĺňať podľa požiadaviek klientiek.

Okrem priestorov pre skupinové cvičenia, bude vo fitnes centre posilňovňa s kardiozónou, kde sa budú nachádzať bežiace pásy, veslárske trenažéry, rotopedy a ďalšie zariadenia.

Zdroj: Hotel Karpatia Humenné

I keď mužov nechcú diskriminovať, kurzy budú nastavené hlavne pre nežné pohlavie. Okrem skupinových cvičení budú tréneri a trénerky k dispozícií na individuálne tréningy a to za účelom spevnenia postavy, zvýšenia kondície, poprípade zníženia hmotnosti.

V trénerskom tíme sú i tréneri so špecializáciu na výživu a tak budú k dispozícií na poradenstvo i možnosť nastaviť stravovanie pre každého klienta individuálne.

Zdroj: YouTube.com

V oddychovej časti je pre hotelových hostí aj klientov z Humenného a širokého okolia pripravené veľmi pekné a útulné wellness.

Výber sáun je pre návštevníkov bohatý:
● fínska sauna,
● parná sauna,
● bylinková sauna,
● infra sauna.

Samozrejmosťou je ochladzovací bazénik, vírivka a Kneipov chodník.

Zdroj: Hotel Karpatia Humenné

Tepidárium je takisto súčasťou wellness. Neoddeliteľnou súčasťou wellness sú masáže. Klienti si budú môcť vybrať z rôznych druhov masáží, napr. klasická, reflexná či športová masáž atď. Rozmaznávanie čokoládovou masážou a masáž lávovými kameňmi budú ďalším bonusom, ktoré ponúka toto wellness centrum.

Hotel KARPATIA *** po rozsiahlej rekonštrukcii začlenil do svojho portfólia už spomínané relax centrum a tým vytvoril mimoriadne zaujímavú ponuku pre svojich klientov. Ide napr. o hromadné redukčné kurzy, víkendové antistresové a relaxačné pobyty. O klientov sa bude starať tým odborníkov. Aby vaše úsilie v relax centre malo zmysel, ponúkne hotel možnosť nízkokalorickej stravy.

Spojením športu, relaxu, príjemného ubytovania a kvalitnej kuchyne ponúka hotel Karpatia*** produkt, ktorý v Humennom chýbal.

Športovo – relaxačné centrum sa otvára pre verejnosť už 10.2. 2017 a nájdete ho v priestoroch hotela KARPATIA ***

Pre ešte viac informácii navštívte stránku karpatiarelax.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Hotel Karpatia v Humennom láka na nové relax centrum
11
Galéria
Zdroj: Hotel Karpatia Humenné
Zdroj: Hotel Karpatia Humenné
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM