Rôzne

Obľúbená lokalita Humenčanov s novinkou: Na Hubkovej obnovili ďalší altánok

Potešujúca správa. Ak sa chystáte do prírody, tak vedzte, že na Hubkovej pribudol ďalší obnovený altánok na sedenie. Pozrite si ho na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená lokalita Humenčanov s novinkou: Na Hubkovej obnovili ďalší altánok
3
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné

Ako informovala Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom, uplynulý rok postavili pracovníci Správy rekreačných a športových zariadení mesta Humenné (SRaŠZ) jeden z altánkov v oddychovej zóne Hubková za mestom. „Starý altánok už nevyhovoval, a preto bolo potrebné osadiť nový aj s miestom na sedenie, lavičkami a odpadkovými košmi,“ uviedla Dochánová.

No a pred niekoľkými dňami takto opravili SRaŠZ aj druhý altánok o rozmeroch 6×3 metrov. „Altánok má dvojité sedenie a v jeho blízkosti sú osadené aj odpadkové koše,“ priblížila Dochánová.

Vedeli ste toto o Hubkovej?

  • Predstavuje územie európskeho významu. Patrí tak do sústavy Natura 2000 – chránených území členských krajín Európskej únie.
  • Zasahuje do katastra až 11 obcí: Humenné, Brestov, Gruzovce, Kochanovce, Ľubiša, Nižné Ladičkovce, Ohradzany, Slovenská Volová, Sopkovce, Udavské a Veľopolie.
  • Najvyšším bodom je kóta Petočová s nadmorskou výškou 378 metrov nad morom.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Na Hubkovej zrekonštruovali ďalší altánok: Pozrite si ho na fotkách
3
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM