Rôzne

Nový týždeň je tu, toto odporúčame v Humennom nevynechať: Lákadlá, ktoré stoja za to

Ani sme sa nenazdali a ďalší januárový týždeň je už tu. Naša redakcia vám prináša prehľad lákavých akcií, ktoré odporúčame počas neho v Humennom nevynechať.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň je tu, toto odporúčame v Humennom nevynechať: Lákadlá, ktoré stoja za to
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok: Muž vo vlaku

Aj tento týždeň prináša Kino Fajn filmy rôznych žánrov a my zo všetkých vyberáme akčný triler s názvom Muž vo vlaku, ktorý budú dávať v utorok o 19:30 hod. Popis: Michael McCauley (Liam Neeson) žije spokojne bežný rodinný život bez akýchkoľvek výkyvov. Predáva poistenie, s rodinou žije za mestom, a do práce a späť dochádza pravidelným vlakom. Každý deň, už desať rokov, odkedy odišiel od polície. Dnešný deň sa veľmi nepodaril a rovnako ako vždy nastupuje do vlaku a teší sa domov. Dvere sa zatvoria, vlak sa rozbehne zo stanice a nič ešte nenasvedčuje tomu, že táto cesta bude úplne iná a že postava Liama ​​Neesona si počas nej siahne na dno fyzických i psychických síl. Po chvíľke jazdy si k nemu prisadne atraktívna žena (Vera Farmiga) a položí mu jednoduchú, trochu znepokojujúcu otázku: „Aký ste človek?“

Piatok: To najlepšie zo SĽUK-u

V Mestskej športovej hale sa už tento piatok o 19:00 hod. uskutoční galaprogram s názvom TO NAJLEPŠIE ZO SĽUK-u. Tešiť sa môžete na pestrú a variabilnú mozaiku ľudových tancov a piesní z rozmanitej umeleckej tvorby SĽUK–u v podaní profesionálneho tanečného súboru, ľudovej hudby a ženskej speváckej skupiny.

Piatok: Mike Saxi

Ak sa budete chcieť na záver pracovného týždňa poriadne odreagovať, jednou z možností je akcia v Arena Nigth Clube, kde otvoria párty sezónu 2018. Baviť prítomných bude známy dídžej Mike Saxi s jeho šou Welcome To My House.

Sobota: Mestský ples

V sobotu od 19:00 hod. sa v Dome kultúry koná XX. Reprezentačný ples mesta Humenné. V rámci programu sa predstavia žiaci Súkromnej základnej umeleckej školy Via arto a Duo DaeMen Gentleman show. Do tanca zahrá skupina Armis a Ľudová hudba Prešovčan. Hlavnou hviezdou večera bude populárna speváčka Helena Vondráčková. Viac info nájdete tu.

Nedeľa: Deti na hokej

Zaujímavý program predovšetkým pre deti bude nachystaný túto nedeľu aj na zimnom štadióne a to v čase od 15:00 do 17:00 hod. Pozrite si tu, čo môžu vaše ratolesti zažiť.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM